2777
2789
عنوان

فقط منم؟🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا که همه‌ی ادمای دور من فقط ادای بدبختی درمیارن حرفاشون برای ماست اما عکسا و خوشباشون کیش و قشم و ...

حتما میخان چشم نخورن خرافه زیاده بیخیال 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اینستا ندارم، واقعیت رو گفتم

واقعیتت کجاس کجا میبینی که ما نمیبینیم 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
انرژی منفی! گلم لطفا این‌چیزها هارو نگو اینها همش انرژی منفی هستن اگه بگی پول ندارم واقعا پول نخواه ...

۵نفر لایکت کردن😃 خب پول ندارم دیگه دروغم چیه بگم؟ انرژی منفی کجاست واقعیت زندگیم فعلا بی‌پولی و حسرتع

شما روانشناسین اخه تو یه تاپیک دیده کامنتتون دیدم

سلام خیلی ها این سوالو ازم میپرسن 

نه روانشناس نیستم ولی کتاب‌های  روانشناسی خیلی میخونم 

تو تلگرام هم کانال های روانشناسی دنبال میکنم

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿
اینا  دیگ ناشکری داره؟؟؟؟ من توعمرم نهایت دوبار رفتم مشهد اونم خودم رفتم سرکار... بعدم واسه همس ...

واقعا گوشت رو حذف کردین؟مگه میشه؟مابا این وضع افتضاح سالی یکی دوتا گوسفندکامل جزو سبد غذاییمونه

البته ماروستاییم ها خودمون گوسفند داریم اما قبلام که نداشتیم باز میخریدم میکشتیم

بابام از۳۶۵شب۳۶۴شبشو ابگوشت میخوره

درخود بطلب هرانچه خواهی که تویی

واقعیتت کجاس کجا میبینی که ما نمیبینیم 

از همسایه بگیر تا فامیلا، ماشین‌هاشون رو مدل بالاتر میبرن، سفرهای خارجی و داخلی، مهمونیای زیاد، فقط حرف بی‌پولی و گرونی میزنن اما وضعشون خیلی هم خوبه

۵نفر لایکت کردن😃 خب پول ندارم دیگه دروغم چیه بگم؟ انرژی منفی کجاست واقعیت زندگیم فعلا بی‌پولی و حسر ...

ببین کتاب شفای زندگی رو بخون خیلی عالیه 

تو یه فصل نوشته به هر چی که اهمیت بدی و فکر کنی چند برابر میشه، اگه به بی پولی فکر کنی چند برابر میشه 

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿
از همسایه بگیر تا فامیلا، ماشین‌هاشون رو مدل بالاتر میبرن، سفرهای خارجی و داخلی، مهمونیای زیاد، فقط ...

یعنی شما فقط این جوری اید

والا منم پسرادایی ودختر داییم همش سفرای خارج وشمال وعشق حال ولی گلم بخوام به اینا نگاه کنم که همش غصه اس پس نادیده میگیرم مطمین باش کسایی هستن که جای تو دوست دارن باشن حتی خیلی اوضاع مردم بده😔

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

همچ🚬💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

منم پول می‌خوام

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
منم خیلی دنبال این جور کانال ها هستم میتونین به منم پیشنهاد بدید و معرفی کنین؟ 

اول کتاب شفای زندگی رو بخون 

اسم نویسنده ش لوئیز هی هست