2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شمام نمی فهمی اصلا؟هفته چندی؟

منم اونجوریم کلی هم غصه میخورم بچه اولم از ۱۴هفته می‌فهمیدم ولی دومی رو اصلا

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
هر چی ازش خواهش میکنم که حرکت کنه انگار نه انگار

🤣🤣🤣تلاش نکن

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
منم کلی غصه میخورم،نمیدونم من نمیفهمم یا اون تنبل

🙃🙃🙃گودزیلان

[QUOTE=220776799]پسر،منم بارداری اول[/QUOTE

ایشالا سالم بیاد بغلت ، شما موقع خابیدن برا پهلو به پهلو شدن مینشینید یا نه من که هیچیو رعایت نمیکنم

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
نه من میشینم،چرا رعایت نمیکنی؟خطر داره

اخه اطلاعی اصلن ندارم چکارا باید کرد چه کارایی نه تو یه تاپیک خوندم که باید بنشینیم تعجب کردم من که خیلی میغلتم ، ضررش چیه ؟

اخه اطلاعی اصلن ندارم چکارا باید کرد چه کارایی نه تو یه تاپیک خوندم که باید بنشینیم تعجب کردم من که ...

منم این و اون بهم میگن،من شنیدم میگن بند ناف به دورش گیر میکگه،شما بچت چیه؟

خسته ترینم
منم این و اون بهم میگن،من شنیدم میگن بند ناف به دورش گیر میکگه،شما بچت چیه؟

اخه من هیجا نمیرم همش خونم بخاطر ویار بدم با کسی هم صحبتی ندارم ،منم پسر گلم

اخه من هیجا نمیرم همش خونم بخاطر ویار بدم با کسی هم صحبتی ندارم ،منم پسر گلم

خداحافظ و نگهدارش باشه،تا به دنیا بیاد دق مرگ میشم تهوع زیاد داری؟

خسته ترینم
خداحافظ و نگهدارش باشه،تا به دنیا بیاد دق مرگ میشم تهوع زیاد داری؟

وای منم دق میکنم خیلی دور میگذره همش نگرانشم حالش خوبه یا نه ، اره تهوعم زیاد بود یذره بهتر شدم ولی به بو خیلی حساسم یعنی وحشتناک حساسما ، غذا هم نمیتونم بخورم