2821
2789
عنوان

خاستگار:)

247 بازدید | 36 پست

سلوم به همگی 

دیروز من با مامانم رفته بودیم گلزار شهدا بعد به مامانم گفتم میرم گلاب بخرم بیام 

وقتی رفتم و اومدم مامانیمو پیداش نکردم رفتم پیش قبر شهدای گمنام دیدم یه خانومی هم هس همینطور بهم توجه می‌کرد (هعی تو دلم میگفتم خدایا نکنه روسریم کجه😂)

بعد صدام کرد رفتم پیشش گفت مامانت فک کنم اونجا باشه 

بعد دیدم عه اره ازش تشکر کردم گفت صبر کن منم باهات میام

بعد دیدم بلند شده اما راه نمی‌افته گفتم خب بیایین بریم گفت صبر کن پسرمم بیاد با خودم گفتم یاخدا یکی ببینه چ فکری میکنه منم الکی پیچوندم سریع از پیشش رفتم 

بعد دیک با مامانم یکمم شکلات و.. نذر کرده بود اونجا دادیم ک یهو دیدم اومدن با مامانم گرم گرفت و کلی سوال از لینکه دخترت چن سالشه برا کجایین .

منم الکی مثلن حواسم نیس داشتم گل پخش میکردم ک یهو دیدم یه پسر کناره مامانم ایستاده من یه لحظه خشکم زده بود 

نمیدونم چجوری پسره رو تصور کنم فقط خیلی خوب بود 

امروز زنگ زدن ک ما میخاییم بیاییم خاستگاری پسرم دخترتونو دیده پسندیده 

بنظرتون من چیکار کنم 

من ۱۷ سال بیشتر سن ندارم 

میترسم 

راهنماییی پلیززز🥺🥺

صدامو میشنوی خدا؟ عاااااااااشقتم:)

نترس اگه قسمت خدا باشه همه ی چیز خود به خود جور میشه 

سنتم میتونی یه دوران برا اشنایی و نامزدی بزاری تادرست تموم شه و امادگی پیدا کنی

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخی منم همسن ت بودم عقد کردم همش با خودم میگفتم بچه ام و زوده و اینا ولی خب نمیدونم‌ چرا ولی الان اصلا پشیمون نیستم و بنظرم انتخابم درست بوده الان ۱۹ سالمه نگران نباش اگه خدا بخاد همه چی خودش جور میشه

😂نخند خو بهم😂😂 ببین زیاد زیبایی آن چنانی نداره ولی جذابه🥺

عزیزم سنت کمه و موقعیت زیاد

به نظرم که درستو ادامه بده که مثل بقیه خانوما نباشی که منتظرن همسرشون بهشون پول بده و وابسته باشی

بی احترامی نشه به بقیه این یه توصیس💜

نترس اگه قسمت خدا باشه همه ی چیز خود به خود جور میشه  سنتم میتونی یه دوران برا اشنایی و نامزدی ...

وای من الان ب مامانم میگم زنگ بزنه بگه نه🥺😂

چطور با ماسک ریسک میکنین😂

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
وای من الان ب مامانم میگم زنگ بزنه بگه نه🥺😂

وا تازع به این فکر کن پسره خوبببب بوده😂

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

نظر من اینه که کوچیکی و به این زودی خودتو ننداز تو مسئولیت ولی اگه خودت دوست داری برو دگ چی بگیم😁😂

وای من اصلن تو فکر ازدواج نیسم 

فک کن ناهار و شام باید هر روز درست کنی😐وای نه