2821
2789
عنوان

خاستگار:)

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 36 پست

عزیزم هنوز سن کمی داری

ازدواج تو این سن،اشتباهه 

هنوز خیلی موقعیت داری 

با متعهد بودن تو دانشگاه،اذیت میشی ها 

اول مستقل شو ،سرمایه داشته باش ،پس انداز داشته باش،بعد به فکر ازدواج باش 

۱۷ سال که چیزی نیست،نه تجربه ای داری نه چیز دیگه 

اگر این شکل رو میپسندی که هر چیزی خواسنی پول از همسرت بگیری خب ازدواج کن

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
چطور با ماسک ریسک میکنین😂

😂😂😂😂😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو ذوقت نخوره ولی خیلی سنت پایینه حتما قبلش باهم مشاوره برید ان شاالله که خیره

خیلی سمج شدن 

مامانم هم حرف شمارو میزنه میگ بابا دختر من کوچیکه 

اونا میگن بزرگ میشه

صدامو میشنوی خدا؟ عاااااااااشقتم:)

چ قشنگ 😊😊😊😇 خوشبخت بشی ان شاءالله برای منم دعا کن عزیزم

عزیزم هنوز هیچی معلوم نیس منو عروس کردیا😂😂

قربونت برم حتمن توام همینطور🥺🍓

اشنابشید باهم اگر بهم خوردیداز همه لحاظ وامادگی ازدواج داشتی قبول کن

ینی بگیم بیان خونمون 

وای میترسم بگم آره😂

اخی منم همسن ت بودم عقد کردم همش با خودم میگفتم بچه ام و زوده و اینا ولی خب نمیدونم‌ چرا ولی الان اص ...

وای چقد خوب🥺😍

انشالله ک کنار هم شاد و خرم و باشید💜🤍🤤

چند سال تفاوت سنی دارید؟

عزیزم سنت کمه و موقعیت زیاد به نظرم که درستو ادامه بده که مثل بقیه خانوما نباشی که منتظرن همسرشون ب ...

👏👏👏👏👏👏💜🥺مرسی

وا تازع به این فکر کن پسره خوبببب بوده😂

وای نگو یادش ک میفتم هم میخام ذوق کنم هم از خجالت آب میشم😂

ولی معلوم بود مث این پسرای ک الان هستن نیست اصلن نه تو چشا من نه تو چشا مامانم نگا نکرد این پسر

عزیزم هنوز سن کمی داری ازدواج تو این سن،اشتباهه  هنوز خیلی موقعیت داری  با متعهد بودن ت ...

نه اصلن نمی‌پسندم 

واقعن مررررسی🌝🍓🥺

واقعن هنوز اوله راهم نباید زود وا بدم

👏👏👏👏👏👏💜🥺مرسی

اما بنظر من اجازه بده که بیان اما کامل حرفاتو بزن اگه دیدی واقعا همونیه که میخوای که مبارکه . در کنارش درستم بخون اشتباه نکن موقعیت های خوب هیچوقت برنمیگردن من از سن تو تا الان که ۳۱سالمه زیاد خوب و بد کردم موقعیت های خوبمو بخاطر درس کنار گذاشتم در حالیکه میتونستم در کنارش درسمم بخونم. ی کار دیگه هم میتونی بکنی اگه خولستگاری خوب پیش رفت بخاطر سنت اجازه بدن بعد دانشگاهت بیان واسه مراسم و .. فعلا در حد نشون باشه

خیلی سمج شدن  مامانم هم حرف شمارو میزنه میگ بابا دختر من کوچیکه  اونا میگن بزرگ میشه

افکارت چطوریه؟ الان میتونی برای رابطه و بچه دارشدن اماده باشی؟ میتونی از پس انجام کارای روزانه خونه ات بربیای؟میتونی اگه یه وقت دورهمی دوستانه بود ترجیحتو روی موندن با شوهرت و وقت برای خانواده ات  بذاری ؟طرز رفتار درست با خانواده شوهر رو بلدی ؟ اگه جواب نصفشون رو هم نداشته باشی بدی آماده نیستی پی این حرفا نرو بزرگ میشه یاد میگیره و ...همه اینا باید از قبل باشه

هیچوقت واسه جلوی ضرر رو گرفتن دیر نیست به خودت ایمان داشته باش
اما بنظر من اجازه بده که بیان اما کامل حرفاتو بزن اگه دیدی واقعا همونیه که میخوای که مبارکه . در کنا ...

من نمیدونم باید اصلن چی بهش بگم

در مورد چی صحبت کنم 

من دعام خیلی زود میگیره 

هم خودم هم مامانم 

برات دعا میکنم انشالله باهمونی ک صلاحته و به دلته و عاشقته ازدواج کنی 🍓🥰🤤

به مامانم میگم