2777
2789
عنوان

سرگردونم...

223 بازدید | 32 پست

سلام !

چند وقتیه دارم خودم رو سر کار های کرده و نکردم سرزنش میکنم.مثلا میگم منی که جنبه ندارم تو کلاس، کسی رو قوی تر از خودم ببینم ،برای چی اومدم کالج ایران ؟!! که انقدر بخوام تحت فشار باشم؟! از طرفی با یه (تردیدی) میگم برای داشتن آینده عالی،باید تحصیل عالی داشت... از یک سو سر انجام ندادن یه سری امورات مثل ادامه ندادن کلاس زبان و استارت نزدن یادگیری نوازندگی گیتار ، خودمو سرزنش میکنم و هی میگم:اونموقع که دوره دوم نبودی، معلوم نیست چطوری خودتو با درسات مشغول میکردی و این آموزش هارو(گیتار وزبان)پشت گوش مینداختی...!😪😢

ممنون میشم اگر میتونید کمکم کنید...💛💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم نفهمیدم🙁

نمیتونم کنار بیام با حسرت چند سالی که میتونستم کارایی بهتر از درس خوندنِ مطلق انجام بدم(مثل يادگيری ساز و کسب مدال ورزشی) ولی از روی نبود آگاهی، انجامشون ندادم... 💔

منم متوجه نشدم راستش 

نمیتونم کنار بیام با حسرت چند سالی که میتونستم کارایی بهتر از درس خوندنِ مطلق انجام بدم(مثل يادگيری ساز و کسب مدال ورزشی) ولی از روی نبود آگاهی، انجامشون ندادم... 💔

خیلی گنگ صحبت کردین،،،ولی فک کنم کلاازاوضاعتون وعملکردخودتون ناراضی هستین