2821
2789
عنوان

سرگردونم...

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 32 پست
نمیتونم کنار بیام با حسرت چند سالی که میتونستم کارایی بهتر از درس خوندنِ مطلق انجام بدم(مثل يادگيری ...

سنی نداری

پس هنوز دیر نیست

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
ک مشکلتون چیه جناب

نمیتونم کنار بیام با حسرت چند سالی که میتونستم کارایی بهتر از درس خوندنِ مطلق انجام بدم(مثل يادگيری ساز و کسب مدال ورزشی) ولی از روی نبود آگاهی، انجامشون ندادم... 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیتونم کنار بیام با حسرت چند سالی که میتونستم کارایی بهتر از درس خوندنِ مطلق انجام بدم(مثل يادگيری ...

به نظرم برای شروع دیر نیست اصلأ

سنی ندارید شما 

الان هم بهترین زمان برای یادگیری محسوب میشه 

اراده اراده اراده باید تمرین کنی هرکاری رو هرررررکاریو به اتمام برسونی اگه شروع کردی باااید تموم ...

اگه بگم این جمله رو هر روز به خودم گوش زد میکنم چی...؟ ( یعنی مشکلم از این موضوع نیست و خیلی وقته دنبالشم ببينم ایراد کجای کارمه و نمیفهمم...) 

اگه بگم این جمله رو هر روز به خودم گوش زد میکنم چی...؟ ( یعنی مشکلم از این موضوع نیست و خیلی وقته دن ...

اگه بت بگم من خودمم مثه تو ام چی😂ببین 

ما بال داریم

دلمون قرصه اخرش

اگه یکی بالمون بچینه احساس خطر میکنیم 

اون وقت تمااام زورمونو میزنیم که سقوط نکنیم چون میدونیم دیگه راه نجاتی نیست

باید به این درجه برسی

که نرسیدم هنوز

یه جور بیخیالی وحشتناکه

تا بدبختت نکنه متوجش نمیشی

سنی نداری پس هنوز دیر نیست

مرسی انشاالله که اینطوری باشه... 

من یه برادر کوچیکتر از خودم دارم (2سال) ادن همیشه به من نگاه میکنه و از اونجا که خب برادریم، یه جورایی آینده خودشو تو من میبینه و سعی میکنه کم و کاستی هایی که من داشتم تو اون سن رو برطرف کنه... منم با خودم میگم کاش یه برادری، خواهری بزرگتر از خودم داشتم با همین اختلاف سنیا که بتونم راحت تر تصمیم بگیرم ولی خب برادر و خواهر که هیچ تو فامیلم اختلاف سنیم با کوچکترین کسی که از من بزرگتره 15 ساله! 🙃

به نظرم برای شروع دیر نیست اصلأ سنی ندارید شما  الان هم بهترین زمان برای یادگیری محسوب میشه&n ...

مرسی انشاالله که اینطوری باشه... 

من یه برادر کوچیکتر از خودم دارم (2سال) ادن همیشه به من نگاه میکنه و از اونجا که خب برادریم، یه جورایی آینده خودشو تو من میبینه و سعی میکنه کم و کاستی هایی که من داشتم تو اون سن رو برطرف کنه... منم با خودم میگم کاش یه برادری، خواهری بزرگتر از خودم داشتم با همین اختلاف سنیا که بتونم راحت تر تصمیم بگیرم ولی خب برادر و خواهر که هیچ تو فامیلم اختلاف سنیم با کوچکترین کسی که از من بزرگتره 15 ساله! 🙃

اگه بت بگم من خودمم مثه تو ام چی😂ببین  ما بال داریم دلمون قرصه اخرش اگه یکی بالمون بچینه اح ...

آخ آخ آخ دقیقا! 👌

دمت گرم...! خیلی وقت بود این مطلبو میخواستم یه جوری به مخاطبم منتقل کنم ولی( به قول شما هنوز کامل به اون درجه نرسیده بودم) که بتونم تشریحش کنم... 

مرسی انشاالله که اینطوری باشه...  من یه برادر کوچیکتر از خودم دارم (2سال) ادن همیشه به من ن ...

درک می‌کنم 

ولی سعی کن از کسی الگوبرداری نکنی 

این نظر شخصی من هست، خواه ناخواه تحت تاثیر عقاید و طرز فکر الگوی شخصیتیت قرار میگیری و این خوب نیست 

به نظرم خودت باید راهتو پیدا کنی 

زندگی همش تجربه هست، اینکه خودت یه سری چیزا رو تجربه کنی و ازشون درس بگیری شیرین تره تا اینکه بخوای از کسی تقلید کنی

آخ آخ آخ دقیقا! 👌 دمت گرم...! خیلی وقت بود این مطلبو میخواستم یه جوری به مخاطبم منتقل کنم ولی( به ...

به نظرم ما باید زور گفتن به خودمون رو یاد بگیریم

از الان که ۱۵سالته تمرین کن وگرنه میشی همسن من وقت کنکورت وقت انتخاب های مهم زندگیت بدبخت میشی دور از جونت

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792