always_smile77_98 مدیر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 679 عنوان مدیتیشن | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 16 پست سلام صبح همگی بخیر باشه. من میخوام برا آروم شدنم و خالی شدن از فکر و خیال مدیتیشن انجام بدم . ولی بدون باز شدن چشم سوم. فقط برا آرامش ذهنم خواهش میکنم اگر کسی کانالی سایتی میشناسه معرفی کنه یا اگر کاربری اطلاعات داره تگش کنید لطفا لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️) 1400/10/09 | 08:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
always_smile77_98 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 679 https://t.me/elmezendegi ممنونم ❤️ لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
emyaytas عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2991 راجع ب مدیتیشنِ؟ بله کلا فایل صوتی مدیتیشن میزاره اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست