2777
2789
عنوان

مدیتیشن

165 بازدید | 16 پست

سلام صبح همگی بخیر باشه. من می‌خوام برا آروم شدنم و خالی شدن از فکر و خیال مدیتیشن انجام بدم . ولی بدون باز شدن چشم سوم. فقط برا آرامش ذهنم 

خواهش میکنم اگر کسی کانالی سایتی می‌شناسه معرفی کنه یا اگر کاربری اطلاعات داره تگش کنید لطفا

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

بله منم نیاز دارم لطفا 

بچه ها میشه لطفا آخرین تاپیک من رو ببینید 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ مدیتیشن چشم سوم باز میکنه منظورت همون اهنگای خاص؟😯😐

اگه درست انجام نشه بله باز میکنه

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
وای پس گوش،ندم😕

گفتم مدیتیشن کلا اگ درست نباشه میگن چشم سومو باز می‌کنه 

میتونید سرچ کنید بیشتر راجع بهش بخونید

نمیدونم چیاس توضیح بده من برا ارامشم گوش،میدم

منم نمیدونم عزیز میخواستم تازه شروع کنم اومدم اینجا پرسیدم

عضو کانال علم زندگی تو تلگرام بشین

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
ایدیشو بزار

https://t.me/elmezendegi

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست