2777
2789
عنوان

وجدانن جای من بذارید خودتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 142 پست
[QUOTE=220730965]اول بگو چه جور اومده داخل اون مهمه[/QUOTE شوهرم خونه بوده بعدم خونش کنار خونه مونه ...

اگر بی اجازه اومده که قیامت به پا کن . اگر با نظر شوهرت اومده که باید اونو درست کنی واجب تره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر من من تازه عروسم یخچالمو پر کردم رفتم شهر دیگه اومدم مثل کدیر لوت خالیه.  شیشه های یخچال ...

گفتم حق صد در صد باشماست . تازه عروسم نبودی حق این کارا رو نداشتن . بعد کی گفته چون من مردم این چیزا رو نمی‌فهمم؟؟!!

کاربر مرد هستم 
خاله ی همسرت کلید داره عجیبن غریبن پ..ام ریخت بخدا یبار برای همیشه رکو راست بهش بگو خوشت نمیاد مرگ ی ...

گفتم بخدا گفتم بدم میاد کسی بره سر یخچالم انگار خوشش میاد عذابم بده. شوهرم خونه بوده

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

گفتم بخدا گفتم بدم میاد کسی بره سر یخچالم انگار خوشش میاد عذابم بده. شوهرم خونه بوده

ببین اگه شوهرتودرست کنی بقیه درست میشن من جات بودم دعواراه مینداختم نه بخاطراینکه یخچالمو خالی کردن واسه پرروبودنش وفضولیش.....مادرشوهرنداری؟بهش بگو

من موندم چیکار کرده این خاله شوهرت که این همه ویرانی به بار آورده .شوهرت که اومد همه خرابیارو بگو یکی یکی درست کنه بگو زعفرون و ...چی شده .درضمن اگه خاله شوهرت کلید داره مغزی قفل رو عوض کنین .چرا باید کس دیگه ای کلید خونه داشته باشه

تازه من سر وسایل خیلی بیخیالم ولی اینا دیگه از حد گذروندن

ینی اونقد عصبانیم اونقد عصبانیم که کارد برنی خون در نمیاد.  دیشب شدهرم شانس اورد دختر خالم اومد ...

بخدا بیشعور تر از خاله ی شوهرت وجود نداره جدی ی دعوای خیلی تر و تمیز و شیک باهاش بکن 

بگو خاله جان شما خونه ی همه میری فضولی و شیشه ی یخچال میشکنی و تا رخت خوابا فضولی میکنی؟خونه زندگی نداری خودت؟

شوهرتم دیگه خودت میدونی چیکار کنی 

ی مدلی برخورد کن ک این اولین و اخرین بارشون باشه

برادر من من تازه عروسم یخچالمو پر کردم رفتم شهر دیگه اومدم مثل کدیر لوت خالیه.  شیشه های یخچال ...

خآله شوهرت با لحاف تشک چیکار داشته شاید یکی دیگه اونجا بوده دلت خوش ها مگه خاله هه اونجا میخوابیده 

خاله شوهرت خونش یه سهر دیگست یا همسایه؟

من که اگ باشم به هیچ وجه نمیتونم خودداری کنم شخصیتم طوریه باید هرکی رو میبینم جر واجر کنم البته بیشتر شوهرمو 

حالا کاری به خوردنش ندارم کاری به شکستنش ندارم شاید اتفاقی شده اماااا ریخت و پاشش  و تو کاببنتا گشتنش واقعا از بی شعوری بوده

ببین تازه عروسی همی حالا برو رک و پوست کنده به خاله هه بگو والا مثلا میتونه چهههه غلطی کنه مث من نباش همش گفتم وای زشته وای زشته حالا هرکه هر کار بخواد میکنه میگن این حرف نمیزنه

💖