2777
2789
عنوان

وجدانن جای من بذارید خودتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 142 پست
سر اولین فرصت می دیدمش و براش می گفتم کاش آدما یاد بگیرن به حریم شخصی دیگران احترام بذارن و اون رو ب ...

وای دیشب شوهرم اومد دنبالم اینم بود باهاش گف میوهاتو ریختم دور شصتم خبر دار شد که چیکارا که نکرده بعد هیچی نگفتم گف شنیدی چی گفتم عصبانی گفتم اره شنیدم . اومدم دیدم این وضعمه 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

باور کن فقط منتظرم بیاد خونه

سیاه و کبودش کن 😑بعدم یه دعوای تخصصی با خاله هه بگیر دیگه پا نشه بیاد

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دیشب شوهرم اومد دنبالم اینم بود باهاش گف میوهاتو ریختم دور شصتم خبر دار شد که چیکارا که نکرده بع ...

😐💔

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
ببین کله ی شوهرتو خاله شو باهم بکن و ی دعوای مشتی بکن  حتی گفتی هم اعصابم خراب شد

ینی اونقد عصبانیم اونقد عصبانیم که کارد برنی خون در نمیاد.  دیشب شدهرم شانس اورد دختر خالم اومد خونمن وگرنه بخدا میکشتمت

اولا بگم من کاربر مرد هستم . فامیل من همچین کاری نمیکنن اگرم بخوان همچین کاری بکنن من اجازه نمیدم . شوهرتون مگه نبوده کا جلوشونو بگیره . دوما حق دارید شما کارشون صد درصد اشتباه بوده . سوما چون گفتین حساس هستین . توصیه میکنم  روی مال دنیا رو حساس نباشید اینطوری کمتر آسیب می بینید

کاربر مرد هستم 
😐خدایی الان چجوری زنده ای😶

نمیدونم از دیشب نخوابیدم فقط از عصبانیت میلرزم. تازه صب رفتم اون یکی اتاق میبینم پتو ها و تشکا وله وسط اتاق

نمیدونم از دیشب نخوابیدم فقط از عصبانیت میلرزم. تازه صب رفتم اون یکی اتاق میبینم پتو ها و تشکا وله و ...

خدا صبرت بده واقعاااااا😶😶😶

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

خاله ی همسرت کلید داره عجیبن غریبن پ..ام ریخت بخدا یبار برای همیشه رکو راست بهش بگو خوشت نمیاد مرگ یبار شیون یبار

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اولا بگم من کاربر مرد هستم . فامیل من همچین کاری نمیکنن اگرم بخوان همچین کاری بکنن من اجازه نمیدم . ...

برادر من من تازه عروسم یخچالمو پر کردم رفتم شهر دیگه اومدم مثل کدیر لوت خالیه.  شیشه های یخچال به اون گروتی رد شکستن. زعفردنای خدا تومنمو برداشته برده . اینا بدرک مگه من نوکرشم بیام براش لحاف تشک جمع کنم . اصن شاید من تو کابیتتام سر ادم پنهون کردم باید بگرده همرد شما مردی نمیفهمی جی میگم .حالا اگ ب6 همین شدهرم بگم برو شیشه یخچالد عوض کن قسمت اب سرد کن میره فک میکنی؟تاره منتم میزاره