2777
2789

کسی ک دوسشدارم عاشق هیجانه و ب شدتتتتتت فعال و عاشق کار کردن و پول دراوردنه و عاشق اینه چند تا شغل رو باهپ داشته باشه اما من ی زندگی اروم میخوام با ی شغل مشخص همین ن درگیری های چند شغلی بودن رو 

چیکار کنم بنظرتون؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول تاپیک آخر منو گزارش بزنید بعد بهت بگم

گزارش ممنوعه تعلیق کاربری میشید با کسانی که گزارش بزنن

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
پس چکار کنم حذف شه 🤕پر از حس بد شدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
خوب مشحصه که از اول راه به هم‌نمیخورین 

ولی خیلی عاشقیم 😕 چیکار کنیم ؟ همین الانم خیلی جلوشو گرفتم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
اره بنظرم چون شخصیت هاتون متفاوته می‌تونه مشکل ساز بشه و از یه جایی هم تو پایه و همراهش نتونی باشی&n ...

اره دقیقا همین الانم بدم میاد خصوصا کارهایی ک باخانوما در ارتباطه مثل بوتیک😂

شاید  با مشاور صحبت کن

خصوصا بدم میاد کارش با خانوما باشه مثل بوتیک😄

اره دقیقا همین الانم بدم میاد خصوصا کارهایی ک باخانوما در ارتباطه مثل بوتیک😂

بنظرم با یه روانشناس یا مشاور مطرحش کن ولی سرسری هم نگیر این موضوع، من دقیقا میشه گفت مثل شخص مقابل توئم دوست دارم کلی کار کنم با هم و یه زندگی پر از هیجان و چالش و چیزای جدید 😂

2790
2778
2791
2779
2792