2777
2789
عنوان

شب تولدم 🥴😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 66 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید دیده من ناراحت شدم تازه یادش افتاده الکی گفته خواستم سوپرایزت کنم 

ببین شاید بدبینی باشه ولی منم باشم همین فکرو میکنم هرچیزی سروقت خودش نه اینکه وقتی بگیم تازه یادش بیفته بگه میخواستم بعدارسوپرایز کنم ولی اینم درنظر بگیر شاید بخاطر قهر و سنگینی بینتون منتظر بوده ببینه رفتارتون چطوری میشه بعد واسه تولدت اقدامی کنه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
غصه نخور مهم اینه با آشتی ختم میشه 

نه آشتی نکردم دوتا مون داریم بدون صحبت فیلم می بینیم. خیلی دلم می خواد بدونم فردا چه سورپرایزی دارا که نمی شد امشب انجام بده. فکر کنم فقط یه کیک بخره مثلا 

امشب شبشه یعنی تولد فرداس؟گریه دیگه چی بود  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

منم روز تولدم اینکارو کردم حالا باز خوبه تو تا شب صبر کردی من غروبش خودمو تو ماشین شرحه شرحه کردم😂😂

مادرشوهرم زنگ زد گفت شام بیا اینجا شوهرم امد دنبالم ببرم گفت من شب نمیام تو بمون پیش مامانم اینا منم قاتی کردم 

گفتم واسه من فقط وقت نداری یه امروز تولدم بود انقدر جیغ جیغ کردم تا رسیدیم خونه دیدم برام تولد گرفتن برام گوشواره خریده بود😭😭هرچند خودش اخرشب از دماغم دراوردش

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
شما بودید چه عکس العملی انجام می دادید 

به نظر من برا این چیزا روزای خوبتو خراب نکن مگه چی میشد امشب میداد یا فرداشب مهم اینه دوستت داره الان دعوا کنی باز یه هفته دیگه دلخوری و ناراحتی در پیش داری همین الانم خودش فهمیده دیگه کشش نده

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️

خدا رو شکر من تولدم زودتر از اوشونه😂یه۲۲روزی من جلوترم

برا تولدم چیزی نخرید منم نخریدم😊بهم گفت نامرد چرا نخریدی گفتم هر وقت تو خریدی منم بری چشام😂

مثل موهاش بود.       نه صاف بود، نه فر.         موجی بود:/
ببین شاید بدبینی باشه ولی منم باشم همین فکرو میکنم هرچیزی سروقت خودش نه اینکه وقتی بگیم تازه یادش بی ...

منم فکر می کردم چون این دو سه روز ناراحت بودم از دستش حتما امشب کلی برنامه داره برام که از دلم در بیاره دست از پا دارز تر اومد خونه