2777
2789
عنوان

شب تولدم 🥴😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 66 پست

تولدت مبارک 💝💖💕

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙
نه دیگه من هشتم به دنیا اومدم فردا نهم که 

کاش یکم غرورتو حفظ میکردی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من برا این چیزا روزای خوبتو خراب نکن مگه چی میشد امشب میداد یا فرداشب مهم اینه دوستت داره الا ...

آخه فکر می کردم که می خواد دلخوری این چند روز رو در آره. یادم بود که تولدم. امروزم کار خاصی نداشت که سرش شلوغ باشه 

بیخیال بابا 

تولد اصلش به شادیه

حالا که با معرفته میخواد بگیره 

من بودم خوشحال میشدم ولی زیاد بروز نمیدادم 

حالا یه روز تاخیر چه اشکالی داره😁(البته من مجردم تجربه ندارم ولی خودم بودم بیخیال میشدم ❤)

خیلی از مردا اصلا اهمیت نمیدن 🥰😁

تولدت مبارک باشه بانوی زیبا 

خوشبختی و سلامتی و موفقیتت مستدام ❤❤🥰🥰🥰

کاش یکم غرورتو حفظ میکردی 

چون از قبل ناراحت بودم گریم گرفت وگرنه ادمی نیستم که این چیزا برام مهمه باشه خودم معلمم هر چی بخوام می خرم. اصلا کادو برام مهم نبود 

فردا بگو چیکار کرد کنجکاو شدیم😂

وای به حالش اگه کار خاصی نکرده باشه. تازه می خوام فردا تو قیافه باشم و بگم دیگه برام مهم نیست و ارزشی نداره چون امروز تولدم نیست 

نه دیگه من هشتم به دنیا اومدم فردا نهم که  

منم ی بار جلو خانوادش باهاش قهر کردم سرماهم خورده بودم اصلا صدام درنمیومد.قهرکردم رفتم خونمون البته تقصیر خواخرش بود روغن داغشو زیاد کرد.ی رنگارنگ خریده بود کادو کرد داد بهم خواهرشوهرم هی میگفت دستبند برات خرید وقتی باز کردم خورد تو ذوقم.اونا هم هی نیشخند میزدن .نگو این به خواهرم گفته کیک خریده بود خودشم کادو خریده بود مامانم اینا با خواهرامو دامادامون و پسر عمومو دعوت کرده بود.وقتی اومدن همش تو قیافه بودم .شوهرم نگفت دیگه کادو خرید .فرداشم بردم گردش بعد که اومدیم کادو رو نشونم داد اینقدر خجالت کشیدم که حد نداشت دیگه هم اصلا توقع تولد و اینا ازش ندارم حتی تبریک آخه خیلی ضایع شده بود

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
اسی به نظرمن دیشب بایداز لت درمی‌آورد باهات آشتی میکردکه امشب تولدته خوش حال باشی من میبودم خیلی نار ...

حالا نمی دونم چه عکس العملی نشون بدم نمی خوام با رفتارم ناراحتش کنم از طرفی هم ازش ناراحتم 

حالا نمی دونم چه عکس العملی نشون بدم نمی خوام با رفتارم ناراحتش کنم از طرفی هم ازش ناراحتم 

به نظرمن هیچی نگوبدترش نکن فرداکه برات کادوگرفت توهم دیرازش تشکرکن مثل خودش وتولدشوتوهم یه روزدیربگو 

البته من مجردم تجربه ندارم

خدایادوست دارم❤️
منم ی بار جلو خانوادش باهاش قهر کردم سرماهم خورده بودم اصلا صدام درنمیومد.قهرکردم رفتم خونمون البته ...

منم مطمئنم فردا یه کارایی می کنه ولی باید براش مهم بود که به موقع انجام می داد نه بعد تولدم. دیگه چه ارزشی داره وقتی امشب اینقدر تو ذوقم خورد و ناراحت شدم و گریه کردم 

منم مطمئنم فردا یه کارایی می کنه ولی باید براش مهم بود که به موقع انجام می داد نه بعد تولدم. دیگه چه ...

اشکال نداره شاید یادش رفت مردا مشغله زهنشون بیشتره زناست فردا هم کاری کرد تو خودتو خوشحال نشون بده.اگه اهمیت نداشتی به دروغ هم که بود نمیگفت برات سوپرایز دارم

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋