2777
2789

بچه ها من ۱۵ سالمه یه مشکلی دارم میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه 

من سینه راستم یه مقدار سفت تره و یه چیزای توده مانند که  انگار به هم متصل هستند احساس میکنم ولی چپم نه 

کیا اینجورین؟ 

اگه دوست داشتین تاپیک اولم رو بخونید خیلی کامل توضیح دادم  

و اینکه دور از جون تو این سن سرطان سینه داریم؟ بدون سابقه فامیلی درجه ۱

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

به مادرت بگو ببرتت دکتر و چکاپ کنی عزیزم چیزی نیس برا اطمینان خودت برو دکتر

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
به مادرت بگو ببرتت دکتر و چکاپ کنی عزیزم چیزی نیس برا اطمینان خودت برو دکتر

دکتر هم رفتم معاینه کرد چیزی احساس نکرد و گفت مشکلی نیست ولی من اومدم خونه وسواس گرفتم که نکنه سمت راستم رو معاینه نکرده باشه آخه سمت چپ رو یادمه ولی سمت راست رو 😂 وسواس فکریه

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر هم رفتم معاینه کرد چیزی احساس نکرد و گفت مشکلی نیست ولی من اومدم خونه وسواس گرفتم که نکنه سمت ر ...

ن گلم چیزی نیست منم قبلن همچین اتفاقی افتاده ک فک کنم سرطان دارم ولی اگ میخای مطمئن بشی پیش یه متخصص خوب برو

وقتی خدا گفته بعد هر سختی آسونیه پس دیگه نگران چی هستی ؟ 🍁🧡                                                                     
ن گلم چیزی نیست منم قبلن همچین اتفاقی افتاده ک فک کنم سرطان دارم ولی اگ میخای مطمئن بشی پیش یه متخصص ...

دیگه چوب  خطم پر شده ، پروندم سیاهه تو یه سال صد تا دکتر رفتم برای چیز های مختلف که خداروشکر هیچ کدوم چیزی نبودن 

دیگه منو نمیبرن دکتر😁 باید وسواس رو بزارم کنار ❤❤

شما همچین علائمی داشتید یا کلا یه موضوع دیگه بود ؟ 

عزیزم دکتر گفته مشکلی نیست نترس  منم اینجوریم  نزدیک پریودیت نیست؟

جدی ؟ شما هم این علایم رو دارید ؟ نزدیک پریود اون قسمت درد میگیره فقط 

اونم فقط وقتی فشارش بدم 

یه توده هم زیر همین بغلم دارم که اونو چند وقت پیش رفتم فوق تخصص غدد نگاه کرد گفت کاملا طبیعیه و مشکلی نیست و پستان فرعیه البته من اون موقع اصلا نسبت به مشکل سینم حساس نشده بودم و به دکتر راجع به سینم چیزی نگفتم حالا میگم نکنه تشخیص اونم غلط بوده و...البته من خیلی وسواس دارم 🤦‍♀️

اگ معاینه کرده ک حساس نش دیگه

وسواسه دیگه 🤦‍♀️🤦‍♀️

خوبه خودتم میدونی وسواسه.  کار شیطانه وسواس.  بیخیال

دقیقا نابودم کرده تو یه سال صد تا دکتر رفتم برای چیز های مختلف که خداروشکر هیچ کدوم چیزی نبودن فقط الکی 🤦‍♀️

جدی ؟ شما هم این علایم رو دارید ؟ نزدیک پریود اون قسمت درد میگیره فقط  اونم فقط وقتی فشارش بدم ...

نه عزیزدلم نگران نباش 

بله من هم اینجوریم 

بخاطر ارامش خوودت یبار دیگم دکتر برو ولی چیزی نیست عزیزم طبیعیه تو سن بلوغ و رشد هستیم 

نه عزیزدلم نگران نباش  بله من هم اینجوریم  بخاطر ارامش خوودت یبار دیگم دکتر برو ولی چیزی ...

شما هم دکتر رفتی ؟ 

مرسی عزیزم ❤❤

البته مشاوره نتی هم گرفتم گفتن طبیعیه و غدد شیریه ولی من قانع نمیشم که چرا فقط سمت راست اینطوریه  البته یه قسمت کوچیک از سمت چپم هم اینطوریه ولی من همش دور از جون توهم سرطان میزنم🤦‍♀️

عزیزم فک کنم همه مون دچار این مشکل میشیم ولی برا شما شدیده ، درس میخونی ؟؟ اصلا بکیار نشین خودتو فقط مشغول کن نکنی ذهنت مشغول میکنه مشخصه وسواس گرفتی ،همه از این افکار داریم ولی برا شما خیلی زیاده که نشون دهنده وسواسه یا برو دکتر یا فقط خودتو مشغول کن

شما هم دکتر رفتی ؟  مرسی عزیزم ❤❤ البته مشاوره نتی هم گرفتم گفتن طبیعیه و غدد شیریه ولی من قا ...

نه عزیزم دکتر نرفتم چون میدونم طبیعیع 

بله همون طور که گفتن غدد شیریه نگرران نباش 

خدانکنع