2777
2789
عنوان

نوجوون ها لطفا یه لحظه (۱۵ تا ۲۰)

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 31 پست
فک نکنم چیزه خاصی باشه.به مرور خوب میشه. برای رشدشه😊

مرسی واقعا که بهم انرژی میدین

❤🌹

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی موقع ها هم نباید شوخی بگیری حتما برو معاینه کن خدای ناکرده چیز دیگه ای نباشه که اگه دور از جون ...

دکتر هم رفتم معاینه کرد چیزی احساس نکرد و گفت مشکلی نیست ولی من اومدم خونه وسواس گرفتم که نکنه سمت راستم رو معاینه نکرده باشه آخه سمت چپ رو یادمه ولی سمت راست رو 😂 وسواس فکریه

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
🤣🤣🤣

😂😂خنده داره ولی من رو داغون کرده 

چیزیم نیست یعنی؟

ببخشید من یه تاپیک دیدم زده بودید درباره غدد لنفاوی زیر بغل  دکتر چی گفت؟  من یه توده زی ...

برای من بخاطر استفاده از پماد زینک بود که باعث تورم غدد شده بود که چیز مهمی نبود و یکی دو هفته بعد خوب شد

از دل نرود هر انکه از دیده برفت
اگه توده حس میکنی برو دکتر چون توده علایم سرطان سینست

میگم منظم بودن یا نبودن پریود هم جز علامش میتونه باشه؟😑😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

من ۱۶ سالمه همینجوریم

یکی سفت تره ، یکی شُل تره

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

حالا من چی یکیش اندازه پرتقاله یکیش گردو😐😂واقعا چرا 

عد منم حس میکنم مث تو توده ای😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

هیچ وقت تاحالا دقت ب سفت بودن و اینا نکردم :/

ولی فکر کنم طبیعیه 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃