2777
2789
عنوان

نوجوون ها لطفا یه لحظه (۱۵ تا ۲۰)

561 بازدید | 31 پست

بچه ها من ۱۵ سالمه یه مشکلی دارم میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه 

من سینه راستم یه مقدار سفت تره و یه چیزای توده مانند که  انگار به هم متصل هستند احساس میکنم ولی چپم نه 

کیا اینجورین؟ 

اگه دوست داشتین تاپیک اولم رو بخونید خیلی کامل توضیح دادم  

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه نگران نباش .

خدا خیرت بده عزیزم❤چون من وسواس فکری خودبیمار پنداری هم دارم داشتم نابود میشدم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
 دست میگیری سفت تره اون یکی شل تر؟یا ن ی چیز اضافه توش حس میکنی

نه کلا بافتش متراکم تره و یه چیزای توده مانند که متصل هستن مثل یه دیواره طولانی احساس میکنم

انگار که بافت خود سینست شاید 

نه کلا بافتش متراکم تره و یه چیزای توده مانند که متصل هستن مثل یه دیواره طولانی احساس میکنم  ا ...

اگه توده حس میکنی برو دکتر چون توده علایم سرطان سینست

از دل نرود هر انکه از دیده برفت
نه کلا بافتش متراکم تره و یه چیزای توده مانند که متصل هستن مثل یه دیواره طولانی احساس میکنم  ا ...

میخاد رشد کنه اینجوری شده احتمالا

کابر از سایت رفته....روزی ک تو اینو میخونی نی نی سایت برای من ی خاطره ست
نه بابا منم اینجور بودم 

واقعا ممنونم ❤ دعات میکنم🌹❤

آخه من یکسری علائم دیگه هم دارم که مثلا 

این سینم نزدیک پریودی بهش دست میزنم درد داره 

زیر همین بغلم هم یه توده دارم که اونو چند وقت پیش رفتم دکتر با نگاه کردن گفت طبیعیه و پستان فرعیه البته من اون موقع اصلا نسبت به مشکل سینم حساس نشده بودم و به دکتر راجع به سینم چیزی نگفتم. 

ولی خیلی استرس داشتم 

اگه توده حس میکنی برو دکتر چون توده علایم سرطان سینست

آخه ۱۵ سالمه //

دکتر هم رفتم معاینه کرد چیزی احساس نکرد و گفت مشکلی نیست ولی من اومدم خونه وسواس گرفتم که نکنه سمت راستم رو معاینه نکرده باشه آخه سمت چپ رو یادمه ولی سمت راست رو 😂 وسواس فکریه

آخه ۱۵ سالمه // دکتر هم رفتم معاینه کرد چیزی احساس نکرد و گفت مشکلی نیست ولی من اومدم خونه وسواس گر ...

عزیزم به سنت ربطی نداره البته اگه رفتی دکتر معاینه کرده حتما چیزی نیست 

ولی تو رفتگی نوک سینه توده فرو رفتگی لکه های عجیب اینا از علایم سرطان سینه است که خیلیم جدیه 

از دل نرود هر انکه از دیده برفت
عزیزم به سنت ربطی نداره البته اگه رفتی دکتر معاینه کرده حتما چیزی نیست  ولی تو رفتگی نوک سینه ...

نه این علائمی که گفتید رو ندارم 

آخه از چند تا دکتر و ماما پرسیدم گفتند توی این سن سرطان نداریم 

عزیزم به سنت ربطی نداره البته اگه رفتی دکتر معاینه کرده حتما چیزی نیست  ولی تو رفتگی نوک سینه ...

ببخشید من یه تاپیک دیدم زده بودید درباره غدد لنفاوی زیر بغل 

دکتر چی گفت؟ 

من یه توده زیر بغل همین سمت راستم دارم که دکتر  فوق تخصص غدد دید و گفت که پستان فرعیه و طبیعیه البته من اون موقع اصلا نسبت به مشکل سینم حساس نشده بودم و به دکتر راجع به سینم چیزی نگفتم