2777
2789
عنوان

واکسن اسپایکوژن به هیچ عنوان نزنین

7010 بازدید | 12 پست

من جزو کسانی بودم که توی مطالعه اسپایکوژن شرکت کردم. و تو مطالعه پلاسبو دریافت کردم دقیقا دوسه هفته بعد از دریافت پلاسبو من یه شب تشنج کردم برای اولین بار بعد از ۳۴ سال زندگی. و هیچی یادم نمیاد.فقط چیزایی که شوهرم گفته رو میگم براتون. ظاهرا تشنج میکنم و دندونامو بهم قفل میکنم همسرم هم تمام تلاششو میکنه که فکمو باز کنه. من فقط بعد از اینکه حالم به خودم اومده بود اثراتشو میدیدم که کبودی لبو چونه ام بود و کبودی انگشت همسرم که تلاش کرده بود دهنمو باز کنه و من گازش گرفته بودم. بعد این قضیه من کرونای خیلی خیلی شدید و وحشتناکی گرفتم که دوهفته افتادم تو خونه...

اینا گذشت تا چند وقت پیش که اعلام کردن که من پلاسبو دریافت کردم و میتونم برم برای زدن واکسن. این بار هم دقیقا دوسه هفته بعد از زدن دوز دوم واکسن کثیف اسپایکوژن برای بار دوم تشنج کردم.

این بار خونه مامانم بودم. که ساعت۴صبح بایه جیغ همه رو بیدار کردمو باز تشنجو قفل شدن دندونام. که تازه وقتی خون از گوشه دهنم زده بیرون فهمیدن که زبونمو گاز گرفتم اونم در حد قطع شدن... که این بار برادرم تلاش کرده که قفل دهنمو باز کنه و اینبار انگشت برادرم کبود شده بود. من که از اون لحظات چیزی یادم نمیاد فقط اثراتش رو میبینم. زبونم بعد گذشت حدود یک هفته هنوز جوش نخورده و با مسکن میتونمیه چیزی به زور بخورم. میخوام بگم اونایی که میگن واکسن نزنین حتما یه چیزی میدونن. من دارم دوا درمون میشم بخاطر تشنجا و داروها حالت افسردگی بهم داده. واکسن نزنین مخصوصا اسپایکوژن کثیف رو...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپوتنیک فرق داره با اسپایکوژن؟!

آره فرق میکنه ولی من به این نتیجه رسیدم که همشون لنگه همن کلا زدن واکسن چیز مزخرفیه من تا وقتی واکسن نزده بودم هیچ مشکلی نداشتم حتی شوهرم کرونا گرفت بویاییشو از دست داد ولی من هیچیم نشد. ولی بعد از زدن این آشغالا به این روز افتادم

واکسنی ک تازه توی تست بوده چرا شرکت کردین؟!

من دوستم توی شرکت وارد کننده این واکسن بود خودش زده بود همسرش و خانواده اش زده بودن منم گفتم واکسن حالا حالا ها به ما نمیرسه پس این که تست شده بزنیم. که اونم این بلارو سر من آورد

من دوستم توی شرکت وارد کننده این واکسن بود خودش زده بود همسرش و خانواده اش زده بودن منم گفتم واکسن ح ...

بازم خدا بهتون رحم‌کرده 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بازم خدا بهتون رحم‌کرده 

آره واقعا. امیدوارم دیگه این اتفاق نیفته خیلی میترسم این تشنجا دائمی بشه...

بقیه واکسنام همینطورن. برادر و مادرم سینوفارم زده بودن هر دوتاشون به شدت کرونا گرفتن درصورتی که تا قبل زدن واکسن هیچ مشکلی نداشتن. برا همین میگم همه واکسنا به درد نخورن چون معلوم نیست چی میزنن به مردم...

آره واقعا. امیدوارم دیگه این اتفاق نیفته خیلی میترسم این تشنجا دائمی بشه... بقیه واکسنام همینطورن. ...

شما کی واکسن زدین؟

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 
[QUOTE=220656483]شما کی واکسن زدین؟[/ 24 آذر دوز دوم رو زدم.

عزیزم ان شاالله همیشه سلامت باشین . ولی  واکسن های دیگه ای وجود دارن دیگه . چرا واکسن  ناشناخته  تزریق کردین. 

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 
عزیزم ان شاالله همیشه سلامت باشین . ولی  واکسن های دیگه ای وجود دارن دیگه . چرا واکسن  ناش ...

ممنونم.

دوستم که توی سیناژن کار میکنه خودش و اطرافیانش زده بودن مشکلی نداشتن نمیدونم به من چیز دیگه ای زدن یا روی من این اثراتو داشته به هر حال از هر چی واکسنه متنفر شدم...

چون تو همه تاپیکهای اسپایکوژن نظر گذاشته بودید خواستم نظرمو بدم

شما میگی ک دفعه اول پلاسبو دریافت کردید و بعد بهتون اعلام شده،،

پلاسبو یا دارونما هیچ عارضه خاصی نداره ، ب نظرمن اگر واکسن زده بودن بهتون، میشد گفت عارضه واکسنه ولی شما دفعه اول پلاسبو (دارونما) گرفتید که احتمالا یه اب مقطر ساده بوده ! که عارضه ای هم نداره، ب نظرمن خیلی  بعیده تشنج اولتون ب عارضه پلاسبو ربطی داشته باشه

حتی اگرهم واکسن عارضه ای ایجاد کنه هیچ دارویی بدون عارضه نیست، و فاز تحقیقاتیش هم برای تست همین موضوعه،

یه پنی‌سیلین‌ساده ک جون خیلیا رو نجات میده برای بعضی باعث غش و کما میشه

دوست عزیز شما حتما حساسیت به دارو دارید و حتما خانوادتون هم همینطور بودن. باید روی خودتون تحقیقات انجام میدادین. ماشما حتما بیماری زمینه ای داشتین خیلی باید حواستون تو واکسن میشد. منم اسپایکوژن زدم خدا روشکر که تا بحال هیچ عوارضی نداشته