2777
2789
عنوان

چاقی

78 بازدید | 14 پست

اقا من حیلی از چاقی رنج می برم خیلی ها اذیتم میکنن

همه خانواده دوستان

بعد فکر میکنن من ناراحت نمیشم

در اصل باهاشون میخندم اما بعدش خیلی ناراحت میشم

چیکار کنم و به این هم توجه ندارن من در سن حساسی هستم

و نیاز به عاطفه دارم نه مسخره شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه رژیم و ورزش رو از همین امشب استارت بزن

ببین تا عید چی میشی

ببین اون وقت کیه که بخنده

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

من یک ماهه غذای ناسالم اصلا نمیخورم،پیاده روی میکنم و آهنگ میذارم تو خونه میرقصم ۴ کیلو کم کردم.

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

ورزش کن عزیزم، اگر نمیتونی به هر دلیلی بری باشگاه، توی خونه روزی نیم ساعت_یه ساعت برقص و دراز نشست و.. انجام بده..کالریه غذاهای مختلف رو هم بدون، که توی خوردن غذاهای پرکالری دقت کنی

اضافه وزن برای سلامتی خودت هم مضره❤

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

خیلی کارها کردم

دکتر رژیم 

هم کار کردم 

هی تصمیم میگیرم اما نمیشه

همین نیم ساعت پیش چیپس و کیک خوردم😂😂

به خدا ، خودم هم خندم گرفته

همه هم فکر میکنن 20 ،21 سالمه

اون روز یکی گفت پیش دانشگاهی رو تموم کردی

دقیقاً آی گفتی البته باید از یه جای آدم دردش بگیره تا بتونه راهکار برای خودش پیدا کنه وگرنه به چاق بودن مون ادامه میدیم 😅 دوست عزیز منم چاقم چندین بار رژیم گرفتم تا یه جایی حالم بد شد باز دوباره به جای اولش برگرده بیشتر هم برگشت خلاصه اینکه به این نتیجه رسیدم که بدون کمک مشاوره امکان‌پذیر نیست دوستم رفت نتیجه گرفت و منم دارم میرم الان دو کیلو کم کردم البته هنوز کار داره ها ولی برای شروع خوب بوده با کمک مشاور مریض نمیشی  بهتر میدونه راهکار میده من که راضیم این شماره تلفن خانم رجبی 09353166606