2777
2789
عنوان

چرا خدا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست

ولی در کل نتیجه گیری من این بود اگر حرف های قران رو با حرف ها و حرکات خودمون در روزمره مقایسه کنیم (مثل مثال زدن) میتونین بفهمین که خودتون مخالفت های زیادی رو با همشون داشتید

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

شاید داره امتحانت می‌کنه ببینه تو این مصیبت هایی که میگید بازم به یادش هستید یا نه . همیشه دعا هایی ...

وقتی مصیبت از دری وارد میشه ایمان از دره دیگه خارج میشه.‌من دیگ نمیکشم..امتحان و مصیبتم باید ی جواب داشته باشه..حرف تو مثل این میمونه ک ما تو مدرسه هی درس بخونیم امتحان بدیم ولی جواب نگیریم باز هی امتحان بدیم..یجوریه بنطرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم خدای ب این بزرگیو مهربونی چرا انفد منو مصیبت زده کرده..هرچی ام‌التمایش کردم کاری برام نکرد.. ...

این دلیل نمیشه هر کس نماز خوند دنیا برای اون باشه 

هدف خلقت انسان رسیدن به خواسته های مادی نیست 

هدف از استفاده مادیات برای رشد وتکامل انسانه 

وقتی مصیبت از دری وارد میشه ایمان از دره دیگه خارج میشه.‌من دیگ نمیکشم..امتحان و مصیبتم باید ی جواب ...

خدا دقیقا میخواد ببینه تو همچین شرایطی تحملت چه جوریه وگرنه تو شرایط عالی و خوب همه به یادش هستن ولی اگه بزاریمشون تو ی شرایط سخت همونا کفر خدا رو میگن این بندگی خب چه به درد میخوره . حضرت ایوب رو ببین هر بلایی نازل شد بازم به حرف شیطان گوش نداد

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
والا منظور منم همینه..خودم مخم پره سواله ولی هیشکی مجابم نمیکنه..نمیتونم بازش کنم میترسم از تعلیق..

آخه اینجا جای مناسبی برای گرفتن شبهاتت نیست

اگر واقعا نیاز به کمک داری باید پیش اهلش بری سوالاتت و مطرح کنی تا جواب مناسب بگیری

آخه اینجا جای مناسبی برای گرفتن شبهاتت نیست اگر واقعا نیاز به کمک داری باید پیش اهلش بری سوالاتت و ...

اهلش وجود نداره همه ی مشت جوابای کلیشه ای وپر از تناقض میدن..من میخوام خودکشی کنم چون هیچ چیز تو زندگیم نیست..بعاد ی عده میگت جهتم ابدی داره و...مطمین شم همش دروغه درنگ نمیکنم..چون خیلبی خسته شدم..

خدا دقیقا میخواد ببینه تو همچین شرایطی تحملت چه جوریه وگرنه تو شرایط عالی و خوب همه به یادش هستن ولی ...

والا مسکلات من از ایوب نبی بیشتره گول شیطانم نخوردم ولی هررزوم مزخرفتر از دیروزه.کاش شیطان منم گول میزد بدجنس میسدم شاید منم ی خوشی میدیدم😕

لا جی بولالا😍😂 آرمی ای؟

😂🙋

آرمی که نه ولی در حد سبک موسیقی هاشونو دوست دارم و بنظرم گروه موفقی هست

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..