وقتی نماز رو میخواسته تایین کنه به ادمایی که نمیتونن روتین داشته باشن و یه کاریو چند بار و هر روز انجام بدن فکر نکرده یا یه ایده برای این نوع افراد بده تا اینکه بگه مثل افرادی باشین که میتونن هر روز یه کار مشخص انجام بدن؟
زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊 زندگی باغ تماشای خداست🌳 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋 صبح ها 🌻🌱 لبخندها 🙂🧡 آواز ها 🎵..
ولی در کل نتیجه گیری من این بود اگر حرف های قران رو با حرف ها و حرکات خودمون در روزمره مقایسه کنیم (مثل مثال زدن) میتونین بفهمین که خودتون مخالفت های زیادی رو با همشون داشتید
زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊 زندگی باغ تماشای خداست🌳 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋 صبح ها 🌻🌱 لبخندها 🙂🧡 آواز ها 🎵..
شاید داره امتحانت میکنه ببینه تو این مصیبت هایی که میگید بازم به یادش هستید یا نه . همیشه دعا هایی ...
وقتی مصیبت از دری وارد میشه ایمان از دره دیگه خارج میشه.من دیگ نمیکشم..امتحان و مصیبتم باید ی جواب داشته باشه..حرف تو مثل این میمونه ک ما تو مدرسه هی درس بخونیم امتحان بدیم ولی جواب نگیریم باز هی امتحان بدیم..یجوریه بنطرم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی مصیبت از دری وارد میشه ایمان از دره دیگه خارج میشه.من دیگ نمیکشم..امتحان و مصیبتم باید ی جواب ...
خدا دقیقا میخواد ببینه تو همچین شرایطی تحملت چه جوریه وگرنه تو شرایط عالی و خوب همه به یادش هستن ولی اگه بزاریمشون تو ی شرایط سخت همونا کفر خدا رو میگن این بندگی خب چه به درد میخوره . حضرت ایوب رو ببین هر بلایی نازل شد بازم به حرف شیطان گوش نداد
من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️