من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
حساس عذاب قریب الوقوع یا خطر ترس از دست دادن کنترل یا مرگ ضربان قلب تند تعریق لرزیدن تنگی نفس ی ...
ووای ترسیدم نکنه منم دارم منم بعضی وقتا یه حالت وحشتناکی بهم وارد میشه احساس مردن دارم البته الان میتونم خودمو کنترل کنم بعد نمیتونم خودمو کنترل کنم به حالت اضطرابیع انگار میگی پانیکه🥺
گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(
من وسواس فکری داشتم و ترس از بیماری اوایل شدید بود رفتم دکتر دارو داد و اینا الان بهترم ...ولی گاهی وقتا یادم میاد باز. علایم من ضربان قلب ...ترس از بیماری های وحشتناک....درد قلب و قفسه سینه
شاید که نه مطمئن منم خیلی وقته دنبال اینم که این حالت چیه😣 اگه دکتر هم بریم باز یه مشت قرص میده میترسم عوارض داشته باشه چرا انقدر این بیماری فراگیر شده اخه😓
گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(