2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حساس عذاب قریب الوقوع یا خطر ترس از دست دادن کنترل یا مرگ ضربان قلب تند تعریق لرزیدن تنگی نفس ی ...

ووای ترسیدم نکنه منم دارم منم بعضی وقتا یه حالت وحشتناکی بهم وارد میشه احساس مردن دارم البته الان میتونم خودمو کنترل کنم بعد نمیتونم خودمو کنترل کنم به حالت اضطرابیع انگار میگی پانیکه🥺

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

من وسواس فکری داشتم و ترس از بیماری اوایل شدید بود رفتم دکتر دارو داد و اینا الان بهترم ...ولی گاهی وقتا یادم میاد باز. علایم من ضربان قلب ...ترس از بیماری های وحشتناک....درد قلب و قفسه سینه 

عزیزم شاید باشه باید ریشه یابی کنی 

شاید که نه مطمئن منم خیلی وقته دنبال اینم که این حالت چیه😣 اگه دکتر هم بریم باز یه مشت قرص میده میترسم عوارض داشته باشه چرا انقدر این بیماری فراگیر شده اخه😓

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

شاید که نه مطمئن منم خیلی وقته دنبال اینم که این حالت چیه😣 اگه دکتر هم بریم باز یه مشت قرص میده میت ...

میدونم درکت میکنم منم از قرص خوشم نمیاد @Maar7iiاین ایدی تو تلگرام بهت کمک میکنه چند باری پیام دادم جوابمو داده اگر خواستی کمک بگیر 

میدونم درکت میکنم منم از قرص خوشم نمیاد @Maar7iiاین ایدی تو تلگرام بهت کمک میکنه چند باری پیام دادم ...

باشه عزیزم خیلی ممنون مهربونم❤ ایشالا حالمون زود خوب میشه🥰

باشه عزیزم خیلی ممنون مهربونم❤ ایشالا حالمون زود خوب میشه🥰

معلومه که خوب میشه من تو حال خیلی بدی بودم ایشونو معرفی کردم چون کمکم کردن به شخصه امیدوارم هر چه زودتر ارامش بهت برگردونده بشه

معلومه که خوب میشه من تو حال خیلی بدی بودم ایشونو معرفی کردم چون کمکم کردن به شخصه امیدوارم هر چه زو ...

مرسی فدات شم . فقط من ایدیشو وارد میکنم نمیاره مطمئنی همینه؟