2777
2789
عنوان

ی خواب خوب دیدم😊

257 بازدید | 24 پست

خواب دیدم رفتم کربلا رفتم تو حرم امام حسین هیچ کس توش نبود فقط منو مامانم بودیم شیش گوشش و بوس کردم دست کشیدم بش ضریح سفید بود ولی وقتی میرفتم سمتشو دست میکشیدم بهش طلایی میشد 😪

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت چند این خابو دیدی

یک و نیم دو ظهر

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
خیرع انشالله خواب خوبی هست حتما ادم خوبی هستی

حالا اتفاقا آدمی نیستم ک خیلی مذهبی باشم خیلی حجابم ندارم اما در حد توانم ب بقیه کمک میکنم و دلشونو شاد میکنم شاید بخاطر اینه ولی همیشه حس میکردم خدا منو دوست نداره

خوش بحالت 😊 امیدوارم تند تند تکرار بشه خوابت و تعبیرم بشه

همچنین گلم 

عزیزم این ساعت خاب صحت نداره  ولی خوبه التماس دعا

کی گفته

چه خواب خوبی خوشبحالت حس اینجور خوابا که آدم تنها تو حرمه خیلی خوب و نابه

خیلییییییییی من خواب اینجوری زیاد میبینم ی شب خواب دیدم رفتم کعبه رو دور زدم و بوسش کردم از خدا کمک خواستم