2777
2789

اصلا مارو ادم حساب نمیکنه تمام زندگیش سه تا بچه دیگشن پدرشوهرمم مثل موم تو دستاشه ینی اگه بگه الان روزه میگه اره خانمم چون‌میگه الان روزه

ینی یجورایی همه کارس مارم اصلا دوست نداره یکم بچه هارو دوست داره زنگ میزنه اونارو میبینه‌ ولی تمام جونش و زندگیش بچه های دیگشن

خیلیم مدرن و بروزه و تحصیل کردس و جونه با تمام وجود و بی محلیاش مارو اتیش میزنه خداروشکر دنیا هم همیشه ب کامشه

خیلی غصه میخورم مثلا برای تولد نوه های دیگش سکه میده ب بچه های من تی شرت، یجوری قربون صدقه نوه هاش میره اصلا انگار بچه های من ادم‌نیستن

خدا جونم شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم دوره به ما تصویری زنگ میزنه هفته ای یبار اونم ب خط من

من چندین باره خواستم جواب ندم نشده

خواستم قطع ارتباط بشه از طرف من‌که اصلا فرصت دراوردن لج من و نداشته باشن نشده

خدا جونم شکرت

مهم نظر شوهرته

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
یکم دوره به ما تصویری زنگ میزنه هفته ای یبار اونم ب خط من من چندین باره خواستم جواب ندم نشده خواست ...

خداروشکر کن هرچی سایه اش کمتر شرشون هم کمتر

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

سعی کن از کسی انتظار خوبی نداشته باشی 

به قول دکتر هلاکویی تو میتونی امیدوار باشی بقیه خوب باشن اما نمیتونی انتظار خوب بودنشونو بکشی  در غیر این صورت دچار خشم و افسردگی میشی

بپذیر اما با آرامش زندگی کن 

مث بابا بزرگ منه که چشم دیدن مارو نداشت...نمیدونم چرا...یه عیدی با دل خودش از دست این نگرفتیم ما...یه بار نشد فک کنیم دوسمون داره البته به جز محبتای الکیش...منم خب دوسش ندارم این به اون در به همین راحتی 😁

ببینید من و خودش انتخاب کرد واسه پسرش 

عروس اولشم ، تمام بدی های عالمم سرم دراورده مریض روحی جسمیم کرده بود ی مدت باز الان شروع کرده با بی‌محلی و کم محلی و نمایش خوشی هاش من و بسوزونه

خدا جونم شکرت