2777
2789
عنوان

خیانت

349 بازدید | 15 پست

خانوما شوهرم مدام درحال خیانته خستم کم آوردم مزاحم زنای فامیل میشه مزاحم همسایه دوست آشنا میشه بخدا دلم خونه از دستش، ازطلاقو اتفاقای بعدش میترسم چون خانوادم حمایتم نمیکنن، برام دعا کنید بمیرم راحت شم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

خداروشکر من عقدش نبودم تونستم جدا بشم ولی انگار ی چیزی از من مونده تو اون رابطه اونم همینجوری بود اما باور کن باهمه اسیبایی ک قراره دراینده ببینم دارم روبرو میشم و ارامشم خیلی بیشتر از اون موقعیه ک کنارش بودم اینجوذی فقط دلتنگشم ولی اون موقع غرورم خورد میشد هرلحظه جنگ اعصاب داشتم کجاس با کیه بری راحت تری

اگه فا..ل خواستی درخواست بده
الان دیگ فکر نمیکنی کجاس با کیه ابنا؟

چرا ولی خیلی کمتر و اخرش خودمو قانع میکنم ک دیگی ک واسه من نجوشه میخام سر سگ توش بجوشه دیگه وختی بامن نیست ب جهنم با هرکی هست ولی اونطوری سخت تره ک تو باشی بپیچونت بفهمی ب خاطر ی ج.ن.د.ه داره میپیچونت بره پیشش

اگه فا..ل خواستی درخواست بده