2821
2789
عنوان

خیانت

338 بازدید | 15 پست

خانوما شوهرم مدام درحال خیانته خستم کم آوردم مزاحم زنای فامیل میشه مزاحم همسایه دوست آشنا میشه بخدا دلم خونه از دستش، ازطلاقو اتفاقای بعدش میترسم چون خانوادم حمایتم نمیکنن، برام دعا کنید بمیرم راحت شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

خداروشکر من عقدش نبودم تونستم جدا بشم ولی انگار ی چیزی از من مونده تو اون رابطه اونم همینجوری بود اما باور کن باهمه اسیبایی ک قراره دراینده ببینم دارم روبرو میشم و ارامشم خیلی بیشتر از اون موقعیه ک کنارش بودم اینجوذی فقط دلتنگشم ولی اون موقع غرورم خورد میشد هرلحظه جنگ اعصاب داشتم کجاس با کیه بری راحت تری

اگه فا..ل خواستی درخواست بده
الان دیگ فکر نمیکنی کجاس با کیه ابنا؟

چرا ولی خیلی کمتر و اخرش خودمو قانع میکنم ک دیگی ک واسه من نجوشه میخام سر سگ توش بجوشه دیگه وختی بامن نیست ب جهنم با هرکی هست ولی اونطوری سخت تره ک تو باشی بپیچونت بفهمی ب خاطر ی ج.ن.د.ه داره میپیچونت بره پیشش

اگه فا..ل خواستی درخواست بده