2777
2789
عنوان

برام تموم شدی🙂💔

702 بازدید | 60 پست

امروز بالاخره باوجود اون همه علاقه ای که بهش داشتم گذاشتمش کنار واسه همیشه چون لیاقت منو نداشت خیلی سخت گذشت تا بفهمم خیلی اذیت شدم داغون شدم ولی بالاخره فهمیدم این ادم لیاقت دوست داشتن منو نداره برای همیشه از ذهنم پاکش میکنم عاقل میشم دیگه هیچ وقت هم عاشق هیچکس نمیشم

چه کارهایی باعث میشه حالم خوب بشه و واسه همیشه فراموشش کنم؟؟؟

چیشده؟ بیشتر توضیح بده عزیزم

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وارد رابطه دیگه نشو برا فراموش کردنش

جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

ایول

ب بدیاش فکر کن

قوی باش و آدم خودتو پیدا کن 

اینجوری کمتر عذاب میکشی

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
چیشده؟ بیشتر توضیح بده عزیزم

ببین دورت بگردم ما همو دوست داشتیم سه سال باوجود تمام مخالفت های خانوادم پام موند ولی امشب بهم تهمت زد که یکی دیگه رو دوست دارم شک داشت بهم بدترین حرفارو بهم زد منم واسه همیشه از زندگیم حذفش کردم بی لیاقت رو

ی مدت برو مسافرت ی مدت بیشتز با دوستات باش ی مدت به هیچی فک نکن ی مدت هیچ گونه عکس فیلم هرچی که راجبه عشق و عاشقیه اینا رو نبین به هیچ عنوان نزار بیاد‌ تو ذهنت هروقت اومد ذهنتو درگیر کن شده بلند بلند با خودت حرف بزنی ولی فک نکن به اون هروز به خودت برس ارایش کن لباس خوشگل بپوش هروز برو جلو اینه بگو من خودمو دوس دارم..

هیچوقت فراموش نمیشه فقط با یادش زندگی میکنی

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
خودت سرگرم کن فیلم ببین کلاس برو بیرون برو هر چی باعث میشه فکرش کنی بریز دور

حتما میرم فدات شم 

فقط فامیل هستیم ممکنه بازم باهاش روبرو بشم که اصلا دلم نمیخواد😕

ببین دورت بگردم ما همو دوست داشتیم سه سال باوجود تمام مخالفت های خانوادم پام موند ولی امشب بهم تهمت ...

بلاکش کردی از همه جا؟ 

عکسها و چت های قبلی رو پاک کردی؟

شماره شو از موبایلت حذف کردی؟

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿