2821
2789
خروس محلی خیلی خوبه تخم مرغ محلی حمام ترفتن در زمان پری هویج موز کنجد فندق پسته فلفل سیاه چهار پنج تا هر روز کاهو و توت فرنگی زن قرص ای و جنسینگ مرد جوز هندی و فلفل سیاه عذا رو گرم کن Shaghayegh **: خودم از سه ماه قبل متفورمین میخوردم.ماه اقدام روزی دو تا متفورمین شب پنجم لتروز.ل شبی دو تا .تا شب دهم پری .بیست روز قبل اقدام روزی یک عدد ویتامین E وبعدشم آمپول هاش سی جی
خدایا شکرت..کمکم‌کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من پارسال رژیمم حرف نداشت ولی دیگه خسته ام. پارسال روزی ده تا خرما سه تا موز هر روز ناهار قارچ سرخ شده با گوشت گوسفندی شام خوروشت اسفناج. غذاها پر فلفل سیاه. پسته هر روز حداقل ١٥ تا. انجیر خشک حداقل ٢٠ تا. آب هویج هر شب. شیره انگور عسل دارچین و زنجبیل هر روز با آب جوش. برگه زرد آلو خربزه زیاد می خوردم کسی الان پسر چهار ماهه داره
خدایا شکرت..کمکم‌کن
چند ماه رژیم گرمی داشتم هر روز صبح چند عدد فلفل سیاه.خرما عسل و گاهی اوقاتم شیره انگور برا صبحانه تو روز موز و سیب و پرتقال میخوردم مصرف لبنیات انواع ترشی و سرکه و اب لیمو رب و گوجه و خیار و بستنی ممنوع شوهرم 6 تا امپول تستسترون هر ده روز یک عدد.قرص ویتامین E400و مولتی ویتامین مصرف کرد همسرم مثل خودم گرمی میخورد ماه اقدام روز قبل اقدام قرص فلوکنازول.خوردم از شب پنجم پریودی تا شب دهم شبی دو عدد قرص لتروزول و شب چهاردم امپولو زدم و 26 ساعت بعد اقدام کردم و مجددا روز بعد اقدام کردم. همیشه مویز و برگه و انجیر و پسته میخوردم چای هل و دارچین و زنجبیل هر روز
خدایا شکرت..کمکم‌کن
من کاهو هرروز خوردم شوهرم اصلا نخورد ماست نخوردیم اصلااا میوه خشک خوردم مثل انبه و طالبی وموز شوهرم مویز و گرده و فندق اگه شوهرت انجیر بخوره خوبه قرص ویتامین ای و آفرودیت نزدیکی تو اون ماه کم لبنیات کم خوردیم دو سه بار بستنی خوردم میوه های گرم آب انبه آب طالبی صبح حتما اقدام کن شب قبلش یه لیوان آب ولرم یه قاشق جوش بریز 6 سی سی تزریق عمقی کن میگو بخور زیاد گوشت فقط گوسفندی برنج کم کن تو غذا کم جوش شیرین بزن فست فود کم بخور ماکارونی می خوردم لیمو ترش توت فرنگی بادمجون اصلا نخور دو روز اقدام. یهپسر خوشگل داره
خدایا شکرت..کمکم‌کن
من سه ماه لبنیات لب نزدم.گوشت قرمز رو خیلی کم میخوردم برنج کم.هر روز قیصی.مویز.پسته.فندق.موز.خرما. چایی با هل و دارچین هر روز تو غذا همیشه زنجبیل بود من شوهرم خیلی تقویت میکردم هر شب معجون میدادم ویتامین ای سی زینک سلنیوم اینارو میخورد جینسینگ با عسل طبیعی چهار مغز همیشخ هر روز صبح شیره خرما با انگور و کنجد ارده قاطی میکردم واسش میخورد.خودمم عسل طبیعی با کره حتی کباب دنبلان هم بهش میدادم چه گاه اینم یه پسره هفت ماهه داره تو شکمش
خدایا شکرت..کمکم‌کن
من از یک سال قبل از رژیم تو نت حسابی تحقیق کردم یه دکتر هم رفتم دیدم اطلاعات خودم بیشتر از دکتره دیگه تا تقریبا شش ماه قبل از اقدام که دوبار قرص اورژانسی خوردم که نظم بدنمو به هم ریخت پریودام ۳۳ روزه بوده ولی هرچی میرفتم سونو فولیکولام ریز بود نهایتا ۱۳ میشد دکترم میگفت به خاطر قرص اورژانسی بوده و چند ماه طول میکشه درست بشه ولی از سه چهار ماه قبل از اقدام رژیم و کم و بیش رعایت میکردم مثلا لبنیات کم میخوردم رو غذاهام فلفل سیاه میریختم چای رو با هل و دارچین درست میکردم خودم زنجبیل کوبیده بودم تو همه غذاهام میریختم روی غذاهای خودمم هم نمک زیاد میریختم کاهو و سبزی هم بیشتر از قبل میخوردم ولی میوه کم میترسدم بد باشه فقط موز میخوردم کلا یه لیست کنار گذاشته بودم که از صبح که پامیشدم سعی میکردم هر روز غیر از غذای روزانه خودم بخورم مثل خیارشور موز خرما تخمه آفتابگردان فلفل سیاه کاهو چای هل و دارچین و زنجبیل ماه قبل از اقدامم رفتم دکتر گفت عفونت دارم فلوکونازول و سفکسیم داد با پماد مترانیدازول یه هفته مصرف کردم دوباره رفتم دکتر گفت رفع شده دو ماه آخر هرروز سعی میکردم با روغن سیاه دانه کمر و رحمم ماساژ بدم چون خیلی شکمم وپاهام سرد میشد چند باری هم عنبرالنسا دود کردم البته از ماههای قبل هم تا یه کم احساس عفونت میکردم دود میکردم من عادت داشتم در طول پریودم حموم میرفتم
خدایا شکرت..کمکم‌کن
ولی تو نت خوندم که باعث سردی رحم میشه دیگه از شاید شش ماه قبل دوران پریودم آب به خودم نزدم سعی میکردم حداقل مستقیم نزنم و اینو بگم که تاثیرشو دیدم قبلش موقع پری خونم تیره بود و کم حالت لکه ای بود ولی بعد از دو دوره که به خودم دوران پری آب نزدم بار بعدی خیلی بهتر شدم دیگه حالت لکه نبود روشن بود البته من با اینکه آب مستقیم نمیزدم ولی خیلی رعایت میکردم تو مدت رژیم هم سعی میکردم برای ظرف شستن پیشبند استفاده کنم که شکمم خیس نشه دوران پری هم از چند ماه قبل شکمم میبستم و جوراب میپوشیدم ماه قبل از اقدام ویتامین ایی روزی به بار خوردم دو ماه آخر بیشتر از ماهههای قبل رژیمو رعایت کردم هر روز کاهو و موز حتما میخوردم خرما زیاد خوردم حتی آب خوردنمو آب سرد نمیخوردم همه غذایی میخوردم ولی روش فلفل و نمک میپاشیدم از دو ماه قبل هر روز روزی سه چهار تا فلفل سیاه میخوردم ماه چهارم و سوم قبل از اقدامم تخم هویچ دم کردم خوردم سه روز اول پری ولی دوماه آخر نخوردم ماه اقدامم هم از روز اول پری حلوای میتی روزی چهار پنج قاشق خوردم صبح ها هم گرده نخل با یه قاشق عسل قاطی میکردم تا ۱۵ روز اول پری میخوردم یه پودر هم از خود میتی گرفتم که اسمش پودر پسرزایی بود اونم ۱۵ روز اول پری ماه اقدام خوردم که میتی میگفت حتی رژیم هم رعایت نکنی اینا کافیه با کیت و سونو هم سایز فولیکول دنبال میکردم ماه اقدام دکتر بهم لترزوول داد
خدایا شکرت..کمکم‌کن