2789
من شوهرم مشکلی نداره برا دخترم هم که بود یادمه تو اون ماه فقط یه بار اقدام بدون جلوگیری داشتیم اونم چند روز قبل تخمک گذاری بود

قسمت نشد مامان محمد یاسین باشم محمدم به رویاهام پیوست ... خدایا چطوری دلت اومد   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من الان این ماه که عکس گرفتم امیدم بیشتر شده چون هر ماه دارو خوردم و آمپول آزادسازی زدم و سه شب اقدام داشتم ولی نمیشد

قسمت نشد مامان محمد یاسین باشم محمدم به رویاهام پیوست ... خدایا چطوری دلت اومد   

اره باید شوهرتو خیلی کنی من خودم نزدیکه دو ساله مطالب جمع کردم خیلی اطلاعات دارم و و خیلی ها رو دیدم نتیجه گرفتن میتونم بگم80درصدشون نتیحه گرفتن فقط اونایی که نتیجه نگرفتن من با جزییات پرسیدم اولا اکثرشون سوهرهاشون راضی به رفتنه از اسپرم نشده بودن و من علته اصلی رو اونو میدونم و بقیه اونایی که نتیجه عکس گرفتن استرس بسیار شدیدی داشتن یکی بود فوق العاده رژیم گرفته بود که میگفت هفته ای که اقدام میکرد بسیار استرس داشتم و گروهه سومی که نتیجه نگرفته بودن با کیت تخمک گذاری اقدام میکردن که اینم خطا خیلی زیادی داره خیلی اشتباه داره ولی اکثرا اونایی که اسپرم شوهرهاشون قوی بود یا تقویت کرده بودن و روز ت گ میرفتن سونوی واژینال امپوله ازادسازی تخمک گذاری هم میزدن میتونم بگمهمه شون پسر دار شدن اینا حداقل اطلاعی که من کسب کردم
خدایا شکرت..کمکم‌کن
منم درست ماهه اول باردار شدم ده روز پشت سرهم اقدام داشتم و وقتی شوهرم لز کار برمیکشت خسته بود اقدام میکردیم و کلی من ترشی میخوردم مادرشوهرم داده بود من هر روز میخوردم..و علت دختر شدنم این بود یعنی یکی از مهمترین چیزی که کسی دختر میخواد پشت سرهم اقدام کنه
خدایا شکرت..کمکم‌کن
سارایی من گرفتم و حتما هم میام سر میزنم چون من دو سه ماهه اینده میرم اقدام فعلا دیروز رفتم دکتر زنان معاینه ام کرد گفت باکاری داری فعلا دارم انتی بیوتیک میخورم چون عفونت باعث مرگه اسپرم نر میکنه و هم اینکه شوهرم امروز برا از اسپرم و هم من چند تا دندونه پوسیده دارم باید پر کنم چون مواد بی حسی سرده بلید حداقل یکی دو ماه بگذره
خدایا شکرت..کمکم‌کن
حتما تو دوران پری دور شکمتو با روغن و زنجفیل و زردچوبه ماساژ بده و ببند موز، خرما، آب انگور، طالبی، چایی هل و دارچین و زنجبیل. فلفل نکوبیده. کاهو. توت فرنگی. نقل. چیپس و پفک و کلا شوری. چیزهایی هم که نباید می خورد لبنیات، تخم مرغ، قارچ و اینا بود.
خدایا شکرت..کمکم‌کن
✅تجربیات خانمی که بعد از دو دختر پسردار شده👇👇👇 👌رژیمم اینجوری بود که سه ماه لبنیات وعدس وشوید وقارچ وسرکه وترشی گوشت قرمز نخوردم وبعضی هاش که مجبور بودم کم خوردم.عوضش یه عالمه انگوروانجیروپسته وزرشک وعسل وهل ودارچین وعرق کاسنی وکشمش وهویج وگرمی خوردم.شوهرم ازسه ماه جلوتر هر روز یک استکان عرق کاسنی خورد وروزی یه قرص ویتامین آ یه قرص ویتامین ث یه قرص فولیک اسید خوردوهرروز چای هل وعسل ودارچین.وهر روزهردومون خرما می خوردیم. نزدیکی روز تخمک گذاری بود قبلشم شوهر قهوه غلیظ خورد. ودستشو سمت راست نافم گذاشت وهفت بار سوره قدر خواند.راستی منم روزی یه قرص آهن وفولیک اسید می خوردم. روز قبل نزدیکی یه قرص فلوکونازول هم خوردم.براساس تاریخ تولدم توی تاریخایی که احتمال پسرزاییم بیشتر بود اقدام کردم..بر اساس مطالعه ای که به صورت مشترک توسط دانشگاه آکسفورد و اکستر در انگلستان انجام شد، مشخص گردید در مادران بارداری که رژیم غذایی پر کالری دارند و به صورت مداوم وعده صبحانه را مصرف می کنند،
خدایا شکرت..کمکم‌کن