golliii1685 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 86 عنوان اسم رمان 388 بازدید | 22 پست سلام بچه ها من تازه به جمعتون پیوستمواسه ی یه سوالمن یه رمانی دارم مینویسمبا ژانر طنز که سر یه بازی جرئت حقیقتدو فرد با هم رو به رو میشن و با هم لج میکنن و اخرش مث بقیه داستانااسمشو چی بزارم که بهش بباداسم دختره هاناست و اسم پسره آرشام 1400/10/07 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انگورشب عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4065 تموم شده رمانت؟ از زیرو رو شدن زندگیتوننترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
helenaمامان عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 یه رمان خوب معرفی کن بی زحمت نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
انگورشب عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4065 بنظرم از کسی اسم رمانتو نپرس..فقط خودت میدونی چیه..من رمان مینویسم نوشتنشو دوست دارم...برای اسمش عجله نمیکنم...اسم رمان خودش میاد :) وقتی بخوای به زور یه اسمی رو بهش بچسبونی خوب نمیشه از زیرو رو شدن زندگیتوننترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
انگورشب عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4065 یه رمان خوب معرفی کن بی زحمت رمان مجازی ایرانی یا خارجی ؟ از زیرو رو شدن زندگیتوننترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
دخترکروانشناسی عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 3304 لجبازی های عاشقانه بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال یا ۴۰ سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
golliii1685 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 86 یه رمان خوب معرفی کن بی زحمت ویانا نیوزعشق آمازونیاز آمنه آبداره دوتاشون و ژانره طنزهپیج اینستاشو هم اگه خواستی تو سایت دانلودش هستضربان قلبم هست غمگینه
natalisaa عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 7493 بازی سرنوشت مثلا🙄ولی باید خودت ببینی چی بهش میاد Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
helenaمامان عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 رمان مجازی ایرانی یا خارجی ؟ ایرانی باشه لطفاً دانلودش رایگان باشه آبکی نباشه نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
golliii1685 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 86 بنظرم از کسی اسم رمانتو نپرس..فقط خودت میدونی چیه..من رمان مینویسم نوشتنشو دوست دارم...برای اسمش ع ... اخه باید ثبت کنم تو سایت و اسمی ندارمتا الانم چیزی به ذانم نرسیده
helenaمامان عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 ویانا نیوز عشق آمازونی از آمنه آبداره دوتاشون و ژانره طنزه پیج اینستاشو هم اگه خواستی تو سایت دان ... مرررررسی گلی نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
helenaمامان عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 اخه باید ثبت کنم تو سایت و اسمی ندارم تا الانم چیزی به ذانم نرسیده بنظرم اسم رمان رو جرئت حقیقت بزار چون این بازی شروع لجبازی و طنز و عشق و دعوا هست اگه درست گفته باشم نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
golliii1685 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 86 بنظرم اسم رمان رو جرئت حقیقت بزار چون این بازی شروع لجبازی و طنز و عشق و دعوا هست اگه درست گف ... پیشنهاد خوبیهممنون 🙂