2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 55 پست
یه دوست صمیمی نابی که داری اونو بغل کن تو این شرایط دوستا خوبن.... البته بعضیا انگار با خواهرشون هم ...

دوست ندارم،متاسفانه میترسم به خواهرم موضوع رو بگم به خانوادم بگه،خستع شدم از تنهایی،گاهی به خودم میگم برم با یه پسر حالا هرکس دوست شم فقط درکم کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه کسیو پیدا کرد بالاخره

همه چیو میریزم تو خودم 😔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
اره🥺گفتم بیا فهموند نمیخاد منو براازدواج

خب باید این ادمو ول کنی از تو فقط سو استفاده میکنه طرف فقط برا دوستی میخواد فقط باهاته به دلایلی مختلف وقتی ازدواج نمیخوادت سواستفاده است دیگه

مصطفی لطفی
خب باید این ادمو ول کنی از تو فقط سو استفاده میکنه طرف فقط برا دوستی میخواد فقط باهاته به دلایلی مخت ...

اوهوم،پیام داد چطوری نوشتم فقط خداروشکر دیگ چیزی هم نگف،منم دیگ هیچی نمیخام بهش بگم،اصن عکسشو میبینم اشکم درمیاد

اوهوم،پیام داد چطوری نوشتم فقط خداروشکر دیگ چیزی هم نگف،منم دیگ هیچی نمیخام بهش بگم،اصن عکسشو میبینم ...

چیزایی گفته یا کارایی کرده که فک کنی ازت سواستفاده میکنه مثلا بگه هی بیا نشونت بدم به کسایی نمیدونم طرفو حرص بدم چه میدونم یا چیزای بدتر؟

مصطفی لطفی
چیزایی گفته یا کارایی کرده که فک کنی ازت سواستفاده میکنه مثلا بگه هی بیا نشونت بدم به کسایی نمیدونم ...

نه اینکه مثلا بخواد جنس مخالفی رو حرص بده؟؟نه نگفته ،خیلی دوسش دارم،کاش هیچوقت بهش نمیگفتم این موضوعو،دیشب تولدم بود بعد دیدن استوریم تازه یادش اومد اصلا یادش نبود تولدمه 🥺نمیدونم چیکارکنم ،چشمم به عکسش میفته اشکم میاد