2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 55 پست
بهش گفتم دوس دارم باهات ازدواج کنم گفتم نمیتونم ازت دور بمونم هیچ خواستگاری بیاد هم جواب نمیدم،میترس ...

هیچ ترسی هم نداره اگه کسی هم چیزی گفت اصلا مهم نیس تو گفتی دوست دارم دوست دارم شوهرم باشی دیگه احساستو گفتی اصلا عیب نیست چنین کسی بخواد این حرفتو بگه معلومه فقط برا سرگرمی باهاته... از من گفتن بود بهش بگو خیلی دوس ندارم فقط دوست باشیم اگه منو میخوای بیا خواستگاری اگه نمیاد ولش کن... دوستیتون پنهانیه کسی نمیدونه؟؟

مصطفی لطفی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره پنهونه

خب دیگه همون کارا گفتم بکن نترس... بعدشم کسی واقعا عاشق کسی دیگه باشه میره برا ازدواج اگه میگه اوکی شم میام ازدواج صبر کن یه کم اگرم اصلا میگه ن ولش کن

مصطفی لطفی
خب دیگه همون کارا گفتم بکن نترس... بعدشم کسی واقعا عاشق کسی دیگه باشه میره برا ازدواج اگه میگه اوکی ...

اوهوم،دیگ هیچ کاری بهش ندارم،توکل بخدا خداخودش بهم آرامش بده،فراموشش کنم،خوشبحالت پسری،کاش منم پسر بودم

اوهوم،دیگ هیچ کاری بهش ندارم،توکل بخدا خداخودش بهم آرامش بده،فراموشش کنم،خوشبحالت پسری،کاش منم پسر ب ...

اره دخترا خیلی براشون سخت تره ولی فراموش میشه نترس با دوستان خیلی نزدیکت حرف بزن سبک شو بعدشم بعد یه مدت بالاخره تموم میشه ولی خب چه بگم لعنت به پسرایی که فقط کارشون دوستیه و سواستفاده و اخرش کات

مصطفی لطفی
اره دخترا خیلی براشون سخت تره ولی فراموش میشه نترس با دوستان خیلی نزدیکت حرف بزن سبک شو بعدشم بعد یه ...

یه دوست داشتم تنهام گذاشت،گفت تو این زمینه کمکت نمیکنم،کسیو ندارم🥺