nika1990 مدیر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 عنوان سقط خود به خودی | مشاهده متن کامل بحث + 5312 بازدید | 31 پست خانمهایی که سقط خود به خودی داشتین ( بدون قرص یا کورتاژ ) بگین چند روز طول کشید من دو روزه افتادم به خونریزی ولی اصلا لخته نیست مثله پریوده برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔 1400/10/07 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 عزیزم مراحل سقطت چطور بود ؟منم دقیقا مثل شما شدم دو هفته بعد تاخیر رفتم سونوی واژینالی تا ببینم سر ج ... نمیدونم عزیرم خیلی عجیبه حتما یه سونو دیگه بده اون بافت گوشتی که میگی احتمال خیلی زیاد جفت بوده که دفع شده ولی برای اطمینان حتما یه بار دیگه برو سونو سه جای دیگه برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 نمیدونم عزیرم خیلی عجیبه حتما یه سونو دیگه بده اون بافت گوشتی که میگی احتمال خیلی زیاد ... یه جای دیگه منظورم بود برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔