2777
2789
عنوان

سقط خود به خودی

5312 بازدید | 31 پست

خانمهایی که سقط خود به خودی داشتین ( بدون قرص یا کورتاژ ) بگین چند روز طول کشید 

من دو روزه افتادم به خونریزی ولی اصلا لخته نیست مثله پریوده 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

دردش هم مثله پریوده 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دل درد شدید با خونریزی شدید

پس چرا مال من درد و خونریزیم کمه 

نکنه اخرش هم مجبور به کورتاژ شم 🤕🤕

منم دوروز خونریزی کردم خیلی کم بود ولی اخراش مثه پریودش شد وتوخونه افتاد

چند روز کلا طول کشید ؟ 

کار خاصی هم کردی؟ دمنوش یا فعالیت خاصی؟

دکتربرو 

امروز رفتم دکتر خودم نبود رفتم بیمارستان پیش یه دکتر دیگه 

زورش میاومد حتی بهم جواب بده نمیدونم چش بود اینقدر اعصابمو بهم ریخت که نگو 

گفت یا برو خونتون بشین دفع شه یا بستری شو برات دفعش کنیم 

اصلا جواب درست درمون بهم نداد 

برو دکتر سونو بده شاید بچه سالمه و فقط خونریزی پشت جفت داری اگه اینجوری باشه شیافت میدن قطع میشه نگر ...

نه عزیزم بچه ای در کار نیست بارداریم کلا پوچ بود شنبه دکتر گفت هر لحظه منتظر خونریزی باش بدنت خودش دفعش میکنه ولی من باز امید داشتم که از دیروز مثله پریود افتادم به خونریزی و درد 😞😞😞

نه عزیزم بچه ای در کار نیست بارداریم کلا پوچ بود شنبه دکتر گفت هر لحظه منتظر خونریزی باش بدنت خودش د ...

ایشالا راحت دفع بشه و بچه بعدیت سالمو سلامت بغل بگیری برای منم دعا کن

دیگه نمیام نی نی سایت
ایشالا راحت دفع بشه و بچه بعدیت سالمو سلامت بغل بگیری برای منم دعا کن

مرسی عزیزم 

انشالله به هرچی میخوای برسی ❤️❤️❤️