2777
2789
عنوان

سقط خود به خودی

| مشاهده متن کامل بحث + 5312 بازدید | 31 پست
عزیزم واسه همه درد نداره. بستگی به سن بارداریت داره که چجور باشه.مقدار خونریزی و ...

پنج هفته بودم 

کلا یه هفته بود فهمیده بودم باردارم 

شنبه رفتم دکتر گفت ساک تشکیل شده شنبه بعدش رفتم گفت منتظر سقطش باش 😞😞

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو هفته هفتم سقط کردم. دردی نداشت. خونریزی آنچنانی هم نداشت. کمی بیشتر از پریود

لخته دفع نکردی ؟ 

همه میگن باید لخته باشه برای همین استرس گرفتم 

خداکنه همه ش کامل دفع شه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
لخته دفع نکردی ؟  همه میگن باید لخته باشه برای همین استرس گرفتم  خداکنه همه ش کامل دفع ش ...

لخته کوچک بود. از اون چیزی که دکتر گفته بود، خیلی کوچکتر بود.بعدش هم که سونو رفتم چیزی نمونده بود.

چند وقته خونریزی داری؟

لخته کوچک بود. از اون چیزی که دکتر گفته بود، خیلی کوچکتر بود.بعدش هم که سونو رفتم چیزی نمونده بود. ...

دو‌ روزه ، دردش هم هی میگیره و ول میکنه

امروز هم رفتم رگام زدم چون گروه خونیم o منفیه 

دو‌ روزه ، دردش هم هی میگیره و ول میکنه امروز هم رفتم رگام زدم چون گروه خونیم o منفیه 

واسه من فکر کنم روز سوم یا چهارم یه لخته کوچک دفع شد. بدون هیچ دردی... نگران نباش. امیدوارم هر چی برات پیش میاد خیر باشه.

واسه من فکر کنم روز سوم یا چهارم یه لخته کوچک دفع شد. بدون هیچ دردی... نگران نباش. امیدوارم هر چی بر ...

مرسی عزیزم ❤️❤️

سلام. منم مثل شما سقط خود به خودی شد یعنی همون روزی که ازمایش بتا رو گرفتم شبش لکه خیلی کم ولی ترسیدم فردا رفتم بیمارستان گفتن بتا پایین بوده ۱۳۸ بودم برو سونو. تو سونو هیچی مشخص نبود گفت دوباره بتا بده بتا کم شده بود۹۴ . بعد گفت خودش سقط میشه. دو شب بعدش خونریزی کم شروع شد و صبحش تو نوار بهداشتی دیدمش. فقط موندم چرا تو سونو نشون نداد. چون بعد عکسشو به دکتر نشون دادم تایید کرد بارداری رو و پوچ و خارج رحم نبوده. من دقیقا سه تا چهار روز خونریزی بعدم لکه بینی شبیه خود پریودی همون ۸ روز حدودا طول کشید مشابه روند پریودیم بود دردا و مقدار لخته ها هم مثل پربودی . لخته های کوچیک گاهی و دردا تو روزای اول با استامینوفن ۵۰۰ میخوردم اروم میشد

من یه هفته قبل شما این اتفاق برام افتاد. اگه لطف کنید هر چی شد خبرشو بهم بدی  و نظر دکترتونو بگید. منم رفتم دکتر چیزی نمیگفت . هی میگفتم علتش چی بوده درست و حسابی جواب نداد. الان موندم میگم نکنه خارج رحم بوده یا پوچ . اینا تشخیص ندادن. بعدم گفت فقط اگه خونریزیت از ده روز بیشتر شد دوباره بیا. نه گفت سونو بده  یا بیا دوباره بتا بده هیچی نگفت .فقط قرص ویتامین داد برای دو ماه دیگه برم پیشش.  الان گیج و منگم موندم چیکار کنم به حرفش گوش کنم یا برم یه دکتر دیگه . اخه بارداری اول بود و نگرانم 

من یه هفته قبل شما این اتفاق برام افتاد. اگه لطف کنید هر چی شد خبرشو بهم بدی  و نظر دکترتونو بگ ...

من اصلا نمیفهمم این دکترا چه مرگشونه چرا جواب ادمو نمیدن

دکتر به من گفت برو خونه خودش سقط میشه یعنی اینقدر از دستش عصبانیم که نگو 

نه یه کلمه گفت چه غذاهایی بخور و چه غذاهایی نخور یا حتی انتی بیوتیک بده یا چمیدونم ویتامینی چیزی 

حالم ازش بهم خورد 

من روز چهارشنبه سقط کردم و هنوز خونریزی دارم فردا میخوام برم سونو انشالله که بقایا نداشته باشم 

بعدش میخوام برم دنبال یه دکتر خوب که دلیلشو پیدا کنم 

ولی خودم حدود ۸۰ درصد مطمئنم به اسپرم همسرم ربط داره چون چند سال پیش که ازمایش داد اسپرمش ضعیف بود 

و یکی از دوستامم همین اتفاق براش افتاد و مشخص شد از اسپرم شوهرش بوده 

دکتر حتی به من توضیح نداد ( سقط خاموش) یعنی چی 

من تا الان فکر میکردم همون بازداری پوچ هستش ولی تو نت خوندم دیدم فرق دارن چون مال من missed abortion تو سونو نوشته و با پوچ فرق داره 

من اصلا نمیفهمم این دکترا چه مرگشونه چرا جواب ادمو نمیدن دکتر به من گفت برو خونه خودش سقط میشه یعنی ...

برا منم همینطور تو بیمارستان که مثلا اورژانسی رفته بودم که افتضاح ۴ ساعت الاف بودم اخرم هیچی به هیچی . میگه خودش سقط میشه اصلا براشون مهم نبود که داشتم گریه میکردم بعد میگم باید استراحت کنم یا کار کنم میگه معمولی باش اگه بخاد بمونه میمونه. در صورتیکه قبلش گفتن صددرصد سقط میشه. حالا مشکل من اینه تو سونو هیچی ندیدن حتی ساک رو  ندیدن.‌ ولی سونو شکمی بود.  بعضیا میگن تو سونو واژینال نشون میده تو این هفته های اول. اینا هم دیدن دیده نمیشه فک کردن خارج رحمی یا پوچه. در صورتیکه من بعد خونریزی اونو تو نوار بهداشتی دیدم و به دکتر که عکس و نشون دادم میگه اره خارج رحمی نبوده یواش انگار داره با خودش حرف میزنه. اخرم نفهمیدم این چه نوع بود که به فکر درمان باشم.شما کدوم شهرید؟ اگه مشهدید ،دکتر خوب برای این موارد که بفهمه، سراغ دارید؟

برا منم همینطور تو بیمارستان که مثلا اورژانسی رفته بودم که افتضاح ۴ ساعت الاف بودم اخرم هیچی به هیچی ...

خیلی بی وجدان شدن 

نه عزیزم تهرانم ، من خودمم دنبال دکتر خوبم، خیلی استرس گرفتم همش فکر میکنم دیگه بچه دار نمیشم و باز هم اکه حامله شم سقط میشه 😭😭😭

خیلی بی وجدان شدن  نه عزیزم تهرانم ، من خودمم دنبال دکتر خوبم، خیلی استرس گرفتم همش فکر میکنم ...

مممنونم.توکل به خدا . نگران نباشید . استرس خودش بدترینه برای باردارشدن. 

عزیزم مراحل سقطت چطور بود ؟منم دقیقا مثل شما شدم دو هفته بعد تاخیر رفتم سونوی واژینالی تا ببینم سر جاشه یا نه چون من سابقه خارج از رحمی داشتم و ساک رو نشون داد چند روز بعدش لک بینی داشتم که دکتر بهم شیاف داد همون روزها یه بافت کوچیک سفید ازم دفع شد البته بدون خونریزی همراه با اون لک ها که اصلا شک نکردم سقط یا چیزی باشه منتظر هفته هشتم بودم تا برم سونوی قلب .دوروز اخر لک ها تبدیل به خونریزی شد ولی بدون دفع لخته رفتم سونو و گفت رحمت خالیه و دفع شده خیلی تعجب کردم چون به غیر از اون بافت سفید هیچ چیز دفع نکرده بودم خیلی ترسیدم که نکنه باز خارج از رحمیه و سونو ساک رو اشتباه دیده اومدم خونه بی بی چک گذاشتم دیدم خط دومش خیلی کم رنگه فهمیدم بتام افت کرده و پایین اومده خوش حال شدم که خارج از رحمی منتفیه مثل شما منتظر خونریزی شدم که هر چی هست بیاد و دفع بشه دقیقا امروز چهارده روز از شروع لک بینیه منه و دوروزم از سونو می گذره و دوروزم خونریزی و درد  دارم دیروز یه بافت گوشتی اومد و دردم اروم شد امروزم کلی لخته و بافت اندازه یه انگشت دفع شد خونریزی هم ادامه داره مگه سقط چند ساعت طول نمی کشه بعد تموم بشه ؟مال من نمی دونم چرا اینجوریه سونو گفت رحمت خالیه ولی دیروز و امروز من کلی بافت و لخته دفع کردم الان یکم ارومم ولی همچنان خونریزی هست مال شما چطور بود چقدر طول کشید الان پاک شدید؟دوباره سونو رفتید؟؟

وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.

چند تا تاپیک خوندم دیدم اکثر خانوما نوشتن یهو درد زیاد شد بعد دفع شد و دردا اروم شد و چند روز خونریزی و بعد تمام نمی دونم مال من چرا اینجوریه چند روزه خونریزی دارم دیروز و امروزم بافت دفع کردم ولی درد تموم نمیشه خونریزی هم غلیظ و زیاد شده تازه سونو هم گفته بود رحمت خالیه 

در ضمن منم گروه خونیم منفیه دکتر سر لک بینی گفت چون منفی هستی ممکنه داره بدنت پس می زنه و روگام داد 

وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.