2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

156 بازدید | 17 پست

من شوهرم وقتی دورش شلوغه بهم زنگ نمیزنه یازنگ بزنم جوابمو نمیده حالا هر چقد زنگ بزنم ما تو عقدیم و سه روزی میاد میبینتم مثلا مهمون بیاد براشون زنگ بزنم جوابمو نمیده حتی اگه اون مهمون یه پسر بچه باشه کلا بیشتر وقتایی که دورهمی دارن جوابمو نمیده خیلی ناراحتم ازش وقتی ام میگم چرا جواب ندادی میگه خواب بودم با اینکه بیداره یا آنلاینه تو اینستا بعد میگه خواب بودم حتما اینترنت گوشیم روشن بوده دارم داغون میشم در طول روز حتی یه بارم زنگ نمیزنه من همش زنگ میزنم یه بار صبح که میره سرکار زنگ میزنم یه بارم شب نمیدونم چیکار کنم دیگه 

فقط خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابو د خجالتیه و نمی خواد جلوی دیگران باهات حرفایی محبت آمیز بزنه

ن بابا خجالتی نیست اصلا من فکر میکنم به من فکر نمیکنه اون لحظه و خیلی طبیعی برخورد میکنه با این قضیه من میگم هر جا باشه اصن وقتی زنگ میزنم جوابمو بده لااقل بگه مهمون داریم یا مثلا جاییم بعدا زنگ میزنم ولی حتی حوابمم نمیده

فقط خدا 
امتحان کردم تا آخر شب زنگ نمیزنه بعدم که زنگ میزنه میگه چرا سر سنگین بودی امروز زنگ نزدی منتظر بودم

عزیزم شاید واقعا نمیتونه اون موقع صحبت کنه زیاد حساسیت نشون نده 

واقعا از شوهرت توقع داری هر روز بهت زنگ بزنه؟؟ ما هم نامزدیم اما اصلا به هم نزن نمی‌زنیم  فقط ...

اما من نمیخام اینجوری باشه خب ما عقد کردیم و کامل رفت و امد داریم و از این اخلاقش خوشم نمیاد 

فقط خدا 
عزیزم شاید واقعا نمیتونه اون موقع صحبت کنه زیاد حساسیت نشون نده 

خب اخه من بعضی از نزدیکانمو میبینم که تو هر شرایطی جواب زنشو میده بعدم خیلی با محبت بعد اونوقت شوهرم هم من زنگ میزنم میگه خیلی خستمو اینا بعدم بعد یه نیم ساعت زود قطع میکنه

فقط خدا 
آره میدونم چی میگی کلا بهت ابراز محبت میکنه یا نه

اره ابراز محبت که میکنه ولی خب من دوس دارم مث بقیه که هر روز نه حالا هر چن روز یبار زنگ بزنه حالمو بپرسه وسط روز ولی انگار ن انگار

فقط خدا 
به خودش گفتی؟ 

اره همش میگه ببخشید کار داشتم یا میگه خسته بودم بعد اونوقت همش تو اینستا انلاین میشه بهش میگم نمیشه بجای اینکه دوتا کلیپ کمتر ببینی تو اینستا به من پیام بدی یا زنگ بزنی بحثو عوضش میکنه 

فقط خدا