2777
2789
عنوان

تست باسوادی

234 بازدید | 30 پست

/ نادرشاه افشار چرا مرد و آخر عمری چطوری شده بود ؟

۲/ تهران برای اولین بار در حکومت کدوم سلسله پایتخت شد ؟

۳/ شعر افسانه ی نیما یوشیج تاثیر از کدوم شاعر قرن ششم بوده ؟

۴/ موضع سیاسی ایران در جنگ جهانی دوم چی بود ؟ ( این جواب بده با تک ماده پاست میکنم ساده است )

۵/ این کدوم مغلطه است 😂

کرم رو زدم به دستام، دستام خشک شده بود

کرم خاکی رو زمین راه میره.

پس کرم خاکی رو میزنم به دستام چون دستام خشکه.

۶/ قرادرد رویترز توسط چه اشخاصی انجام شده بود ؟

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

مال کدوم رشته است؟

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

**۱/ نادرشاه افشار در آخر عمر:**

او دچار **روانپریشی (جنون)** و **بیماریهای جسمی شدید** شده بود و رفتاری بسیار بیثبات داشت.

**۲/ پایتخت شدن تهران:**

در دوره **سلسله قاجار** (به دستور آقامحامات قلیخان قاجار).

**۳/ تأثیر شعر افسانه نیما یوشیج:**

او از سبک و نگاه شاعرانی مثل **خیام** (با تمرکز بر واقعگرایی و شکستن سنتها) تأثیر گرفته است.

**۴/ موضع سیاسی ایران در جنگ جهانی دوم:**

موضع ایران **بیطرفی** بود.

**۵/ نوع مغلطه:**

این یک **مغالطه «اشتراک لفظ» (Equivocation)** است؛ یعنی از کلمه «کرم خاکی» در دو معنای متفاوت (یک موجود زنده و یک صفت برای آدم بیارزش) استفاده شده تا نتیجهگیری غلط صورت بگیرد

**۶/ قرارداد رویترز توسط چه کسانی انجام شد:**

توسط **دولت بریتانیا** و **شرکت رویترز** (در جریان رقابتهای استعماری برای کنترل منابع ایران).

نادرشاه افشار به دست سرداران خودش ترور شد

۲. قاجاریه تهران در دوره آقامحمدخان قاجار پایتخت شد

۳. عطار نیشابوری شاعر قرن ششم

۴. بیطرفی ایران در جنگ جهانی دوم الام بی طرفی کرد

۵. مغالطه قیاس معالفارق 😂

۶. قرارداد رویتر بین ناصرالدین شاه قاجار و بارون جولیوس دو رویتر منعقد شد

استندبایِ حاجی🙌🏼

**۱/ نادرشاه افشار در آخر عمر:**او دچار **روانپریشی (جنون)** و **بیماریهای جسمی شدید** شده بود و رفت ...

عشقم دوتاش اشتباه است

یدونه اش هم اون که من میخواستم نبود خب ؟

از هوش مصنوعی سر ادبیات اصلا اصلا نپرس چون اشتباه میگه همیشه

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

خوب به هر حال من که نگفتم هوش مصنوعی گفته 😂

اگه نگفته آفرین یسریا رو درست گفتی

اون مغالطه اشتراک لفظه

نادرشاه افشار به دست سرداران خودش ترور شد۲. قاجاریه تهران در دوره آقامحمدخان قاجار پایتخت شد۳. عطار ...

آفرین فقط اون مغالطه اشتراک لفظه