2777
2789
عنوان

مرگ بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 29 پست
صبحش انقباض داشتم رفتم بیمارستان معاینه کرد ۳تا امپول بتابرام زد ساعت ۵ بود دردام شروع شد ساعت ۱۰ زا ...

انقباض چطوری يعني؟یعنی درد یا چی

شب قبلش چیکار کرده بودی؟ رابطه یا پیاده روی و کار خونه؟؟ 

عزیزم چشماتو وا کن  اگه خدا بخواد مخلوقی رو به وجود بیاره تمام دنیا جمع بشن نمیتونن جلوشو بگیر ...

خدا روحش رو شادکنه وبچه هاتون روبراتون نگه داره قربون خدابرم یعنی میشه یه نظری هم به مابکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقباض چطوری يعني؟یعنی درد یا چی شب قبلش چیکار کرده بودی؟ رابطه یا پیاده روی و کار خونه؟؟ 

شکمم سفت وشل میشد رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحمت بازه بستری شو زایمان کن من قبول نکردم امپول ریه بهم زدن گفتن برودرد داشتی بیا ساعت ۵ رفتم برای زایمان نه پیاده روی کرده بودم نه نزدیکی نمیدونم چرااینجورشد

اسی اگ میخای نظر منو بپرسی بچت موندگار نبود خدا نمی‌خواست بمونه غصه نخور ایشالا یکی دیگه میاری یکی ...

همه همینومیگن من دلم راضی نمیشه بااینکه دخترم هست امابرام قبول کردنش خیلی سخته باچه امیدی رفتم بیمارستان دست خالی برگشتم

همه همینومیگن من دلم راضی نمیشه بااینکه دخترم هست امابرام قبول کردنش خیلی سخته باچه امیدی رفتم بیمار ...

ببین من ی کلیپ و ی مستند چند وقت پیش دیدم ک این مدلی بود ک 

ی مرغ هایی هستن اینا هم بدنیا میان به خورشید نگاه میکنن و میمیرن

یعنی زندگی اینا فقط به اندازه چندثانیه دیدن خورشید هس

بعد میگفت خدا عمر اینارو همین قدر قرار داده

شما هم خدا خانواده و بچت ببخشه و بهت صبر بد قدیما میگفتن بچه ها مال کلاغ هان یعنی سقط و مرگ. و میر زیاد بوده

ماشالا شما مشکلی نداری ایشالا بچه بعدیت ماه 8اینا استراحت مطلق شو ک مشکلی پیش نیاد. 

میشه بپرسم بچه اولتون جنسیتش چی بود

گپسر

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه