2777
2789
عنوان

مرگ بچه

302 بازدید | 29 پست

سلام من همونم که بچم تو۳۶هفته ازدست دادم الان ۳ماه میگذره اماخیلی عذاب وجدان دارم نمیدونم چیکارکنم همش باخودم میگم اگه بیمارستان بهتری بود حتمازنده میموند مسی هست که بچشوبانارسایی ریه ازدست داده، باشه

الهی بمیرم منم همین درد کشیدم اما فقط من به خاطر اشتباه دکتر سر زایمان از دستش دادم 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی علتش چی بود چندهفته بودی

عزیزم من داشتم زایمان اصلی می کدم 39 هفته بودم نباید طبیعی به دنیا می آوردم لگنم کوچیک بود اما دکتر اصرار داشت طبیعی هیچی غشار اومد رو سرش دو ساعت بعد زایمان فوتشد بچه خوشگل بیچاره من 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
میشه بگی علتش چی بود چندهفته بودی

عزیزم چشماتو وا کن 

اگه خدا بخواد مخلوقی رو به وجود بیاره تمام دنیا جمع بشن نمیتونن جلوشو بگیرن 

اگه هم بخواد مخلوقی رو ببره تمام دنیا جمع بشن نمیتونن جلو رفتنشو بگیرن اصلا قرار نبوده به دنیا بیاد نوشته نشده بوده براش

حتی تو بهترین بیمارستان ها

من یه بچه شیش ساله از دست دادم تو تصادف 

بعد از سالها سومین بچم با اینکه نمیخواستم با جلو گیری بازدار شدم 

همه چیز دست خداست 

❤️
عزیزم من داشتم زایمان اصلی می کدم 39 هفته بودم نباید طبیعی به دنیا می آوردم لگنم کوچیک بود اما دکتر ...

خداصبرت بده خیلی سخته شمادوباره باردارشدی الان بهتری ازلحاظ روحی 

عزیزم چشماتو وا کن  اگه خدا بخواد مخلوقی رو به وجود بیاره تمام دنیا جمع بشن نمیتونن جلوشو بگیر ...

چی بگم من فقط میگم مال کمبودامکانات بود بچم دوروز تودستگاه بود امادیگه‌ نفسش بالانیومد نیم ساعت حالش بود

خداصبرت بده خیلی سخته شمادوباره باردارشدی الان بهتری ازلحاظ روحی 

اره بابا سه ماه بعد دوباره باردار شدم یه دختر خیلی ناز دارم خداروشکر فراموش که نه نکردم ولی یادش هم همیشه نیستم و دیگه براش گریه نمیکنم چون خدا واقعا بهم یه فرشته داده 

اره بابا سه ماه بعد دوباره باردار شدم یه دختر خیلی ناز دارم خداروشکر فراموش که نه نکردم ولی یادش هم ...

خدا روشکرمن میترسم باردارشم دوباره تکراربشه زایمان زودرس داشتم

خدا روشکرمن میترسم باردارشم دوباره تکراربشه زایمان زودرس داشتم

نه نترس من خودم هم ترس داشتم دوباره بچه ام بمیره دوباره تنها بشم ولی خدا خیلی مهربون ترر از اونیه که فکرش بکنی 

عزیزم کی شد ک رفتی زایمان  در ات شروع شد؟  رابطه داشتی یا کار زیاد کردی?

صبحش انقباض داشتم رفتم بیمارستان معاینه کرد ۳تا امپول بتابرام زد ساعت ۵ بود دردام شروع شد ساعت ۱۰ زایمان کردم