2777
2789

مهریه مو بخشیدم وبه جاش حضانت دخترمو گرفتم توی متن توافق نوشتیم که درازای ببخشش کلیه ی حق وحقوقم دخترم رو گرفتم.دفترقضایی یه نامه بهمون داد رفتیم مشاوره ولی هنوز جواب مشاوره رو نبردیم براشون.الان میخوام ضماانت اجرایی حضانت بگیرم ینی بنویسم اگه راجب حضانت پشیمون شد 1 میلیارد بهم بده ومهریه مو..الان این ضمانت اجرایی رو میتونم وقتی دادگاه واسه امضا وقرار ملاقات بچه تشکیل شد قید کنم؟؟؟یا باید زودتر این کارو میکردم😢کمکککک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم..ولی من خودمو دربرابر دخترم مسول میدونم اون خودش به خواست خودش نیومده این دنیا 😢همیشه عذ ...

منم مامانم بعد طلاق منو ب جای مهریه و همه چی آورد تا چندین سال هم ازدواج نکرد الان دو ساله ازدواج کرده ولی بعضی وقتا ک باهم بخثمون میشه میگم کی گفت منو بیاری پیش خودت میخاستی نیاری

منم مامانم بعد طلاق منو ب جای مهریه و همه چی آورد تا چندین سال هم ازدواج نکرد الان دو ساله ازدواج کر ...

خب چرا؟؟از ته دل میگی یا از رو عصبانیت؟؟؟ولی من حتی اگه دخترم اینو بهم بگه مهم نیست این انتخاب خودمه کسی مجبورم نکرده دخترم رو یه ساعت نبینم میمیرم 

خب چرا؟؟از ته دل میگی یا از رو عصبانیت؟؟؟ولی من حتی اگه دخترم اینو بهم بگه مهم نیست این انتخاب ...

دیگه بحثای مادر دختری هس بعضی وقتا. مامانم میگه قدرمو نمیدونی بخاطر تو جوونیم رفت ازدواج نکردم منم لج میکنم میگم ب من چ میخاستی بکنی 😂😂