2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم ببین چے دوست داره بعضے مامانا لوازم منزل دوست دارن بعضے لوارم شخصے یاآرایشے سلیقہ ها متفاوتہ 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

تولد مادرتون مبارک انشاعلله سایشون صحیح و سلامت بالاسرتون باشه بستگی داره به مبلغی که که میخواین هزینه کنین یا چیزی که مادرعزیزتون لازم داره  مثل طلا  لباس  ظروف  سفر  

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
عزیزدلم ببین چے دوست داره بعضے مامانا لوازم منزل دوست دارن بعضے لوارم شخصے یاآرایشے سلیقہ ها متفاوتہ ...

خب الان مشکل اینجاست که مادرم همه چیز دوست داره الان خودم تو فکره اینم برای عیدش یا کیف وروسری ست بخرم یا ساعت 

تولد مادرتون مبارک انشاعلله سایشون صحیح و سلامت بالاسرتون باشه بستگی داره به مبلغی که که میخواین هزی ...

خیلی ممنون بابت دعا قشنگتون انشالله سایه پدرومادره شماهم بالاسرتون باشه تا همیشه وممنون بایت نظرتون

خیلی ممنون بابت دعا قشنگتون انشالله سایه پدرومادره شماهم بالاسرتون باشه تا همیشه وممنون بایت نظرتون

🌺🌻🌺🌻خیلی ممنونم زنده باشین انشاعلله تولد خیلی خوش بگذره 

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***