2777
2789

میشه یه نگاه به تاپیک های قبلم بندازید تو این سن علائمی که در باره سینم گفتم طبیعیه ؟ شما هم همینطورید؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

عزیزم من ۲۰ سالمه همسن تو که بودم یه چیزی حس کردم زیر بغلم رفتم دکتر کیست بود همین این طبیعی و مشکلی ایجاد نمیکنه اگر مشکلی داشتی خدا نکنه البته  دکتر خودش در جریان میذاشتت یا به خانواده ات میگفت این افکار رو بریز دور که دلهره و نگرانیت کم بشه 

کوردم😍 کاربری دست دونفره 

رفتم تایپکتو خوندم واسه منم تقریبا اینطوریه

بافت های سینم متفاوته یکی سفته و انگار ی چیزای سفتی توشه اون یکی ن

ولی پستان فرعی نشنیدم دربارش

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سینتم غده داره؟ زده تا زیر بغلت؟ از کجا تشخیص دادی سرطانه سینس؟😐 احتمالا کیسته  و اینکه ...

نه این که سوال بود منظورم تاپیک های قبل تر از این بود آخه اونموقع که رفتم دکتر اصلا نسبت به سینم حساس نشده بودم دکتر زیر بغل رو دید گفت پستان فرعیه و طبیعیه 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
تو سینتم غده داره؟ زده تا زیر بغلت؟ از کجا تشخیص دادی سرطانه سینس؟😐 احتمالا کیسته  و اینکه ...

اگر ممکنه تاپیک اولم رو بخون 

رفتم تایپکتو خوندم واسه منم تقریبا اینطوریه بافت های سینم متفاوته یکی سفته و انگار ی چیزای سفتی توش ...

مرسی عزیزم خیالم رو راحت کردی❤

اگر ممکنه تاپیک اولم رو بخون 

تو این سن سرطان سینه احتمالش خیلییی کمه 

بعدم رفتی‌دکتر گفته چیزی نیست چرا الکی حساسی؟

البته حق داری منم وسواس فکری دارم میدونم برای همینه 

به نظرم خرج اضافیه ولی اگه راحت میشی برو ازمایش و‌سونو خیالت راحت شه

تو این سن سرطان سینه احتمالش خیلییی کمه  بعدم رفتی‌دکتر گفته چیزی نیست چرا الکی حساسی؟ البته ...

دیگه منو دکتر نمیبرن 😂 پروندم سیاهه تو یه سال صد تا دکتر رفتم برای چیز های مختلف رفتم هیچ کدوم هم خداروشکر مشکلی نبود 😂وسواسه دیگه ❤