2777
2789
لازم نیس ببری قنداق فرنگی و میگی شوهرت میاره دیگ برا مرخص شدنت پتو دور پیچ سبک تره بردار 

مادر شوهرم میگه همه رو بیار،ولی من نمیخوام ببرم هم زیاده هم تو محیط بیمارستان آلوده میشه،میگه سرده همش لازم میشه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم پتو‌دور پیچ‌گذاشتم هم قنداق فرنگی‌ هر دوشم تو ساکش جا دادم. چرا کثیف بشه. ببر.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
پتو دور پیچ با کریر یا ساک‌حمل

دوستم قنداق فرنگی با کریر نمیشه

از اون لحاظ که بچه کاملا توشه و گرم میمونه میگم

ببخشید ها چون تجربه ندارم میپرسم ، اگه اشتباهه مسخرم نکنی توروخدا😥😅

ای جان،بسلامتی ان شاءالله،پتو رو حتما ببر،اما کریر و...نمیخاد چون الوده میشن

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
مادر شوهرم میگه همه رو بیار،ولی من نمیخوام ببرم هم زیاده هم تو محیط بیمارستان آلوده میشه،میگه سرده ه ...

عزیزم من یه نصیحت بهت بکنم که کسی به من نکرد که تا امروز که بچم ۹ماهشه درگیرشم چه سزارین شدی چه طبیعی حتمن حتمن با خودت کمپوت گلابی یا اگه الان میتونی میوشو بخر با خودت ببر...انجیر...کنجد صددرصد ببر حتمن تا چند روز آب گرم بخور...چایی خیلی کم بخور...سبزی و میوه بخور سیب و موز نخور...برنج خیلی کم بخور..سعی کن کباب بخوری و آبگوشت با نون کم....

ای کاش یه نفر اینا رو به من میگفت که الان دچار شقاق نشده بودم...بدترین درد و گرفتم...شما حتمن رعایت کن....بازم میگم کنجد حتمن بخور روان کننده است ...انشاا... زایمان راحت و خوبی داشته باشی

دوستم قنداق فرنگی با کریر نمیشه از اون لحاظ که بچه کاملا توشه و گرم میمونه میگم ببخشید ها چون تجرب ...

مسخره چرا 

منظورت از قنداق چیه؟؟یه چیزی که بچه کامل توش باشه هوا نره داخلش، پتو زیپ دارا چون بچه همون اول ریزه دورش بازه مناسب نیست 

مسخره چرا  منظورت از قنداق چیه؟؟یه چیزی که بچه کامل توش باشه هوا نره داخلش، پتو زیپ دارا چون ب ...

منظورم همون قنداق فرنگی زیپ دار ها هست

میگم نمیشه از بیمارستان که میخاییم بیام خونه بچه رو تو اون بذاریم بعدش داخل کریر 

منظورم اینه برای داخل کریر حتما باید پتو دور پیچ رو دور نوزاد بگیریم ؟

منظورم همون قنداق فرنگی زیپ دار ها هست میگم نمیشه از بیمارستان که میخاییم بیام خونه بچه رو تو اون ب ...

به نظر تو این فصل دورپیچ بهتره اونا قشنگ گرم نمیگیره بچه را چون بزرگه، بچه توش آزاده،یکم بزرگتر بشه مناسبه براش،ولی اگه پتو دور پیچ نداری هم همونا کامل بپیچ دور بچه که هوا نره داخلش