2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست
به نظر تو این فصل دورپیچ بهتره اونا قشنگ گرم نمیگیره بچه را چون بزرگه، بچه توش آزاده،یکم بزرگتر بشه ...

من بچم به امید خ ا آخر فروردین برام تاریخ زایمان زده دکتر که بدنیا میاد 

هنوز خریدی نکردم 

نیخام ضروریها رو بگیرم 

تو دیوار دیدم کریر دست دوم اما کاملا تمیز و نو زده برای فروش

الان موندم چکار کنم

کریر بگیرم 

و قنداق فرنگی بگیرم و پتو دور پیچ یا چی ؟

میشه راهنماییم کنی لطفا

من بچم به امید خ ا آخر فروردین برام تاریخ زایمان زده دکتر که بدنیا میاد  هنوز خریدی نکردم  ...

من چون دست خانوادم خالیه

میخام خودم از پس اندازی که دارم ضروریها رو بگیرم به اسم خونوادم

الان موندم چی بگیرم چی نگیرم😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یه نصیحت بهت بکنم که کسی به من نکرد که تا امروز که بچم ۹ماهشه درگیرشم چه سزارین شدی چه طبیع ...

عزیزم اینا رو بعد زایمان بخورم؟

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم گروهی زدیم باحضور ماما اگه دوست داشتی بگو لینک بدمت برای باردارا و اقدام و تفسیر ازمایش و ایناس...البته ماما قول گرفتم بیاد یک روزه زدیم گروهو اعضا بالا بره عضوش میکنم

من بچم به امید خ ا آخر فروردین برام تاریخ زایمان زده دکتر که بدنیا میاد  هنوز خریدی نکردم  ...

عزیزم پتو دور پیچ که حتما لازمه،اگه نی نی تو فصل گرم به دنیا میاد پتو زیپ دار و قنداق فرنگی خیلی واجب نیست،کریر واسه حمل نوزاد خوبه یا ساک حمل بگیر،من کالسکه هم نخریدم بنظرم زیاد مهم نبود چون تو اوضاع کرونا نمیخوام بچه رو جایی ببرم،روروئک هم دیدم خیلیا میگن استفاده نشده چون بچه با دست دادن به مبل و اینا بلند شده و راه رفته و از طرفی میگن پای بچه پرانتزی میشه حالا نمیدونم چقدر درسته،ولی مینی واش بگیر بنظرم خوب و کاربردیه.

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس عزیزم اونموقع هوا خوبه به نظر من چون فقط ضروری میخوای خرید کنی نه قنداق بخر نه کریر فقط یه پتو دورپیچ بگیر که نیازم نیست خیلی گرم باشه از بیمارستان میاری خونه نیازه بعدم جلو کولر بندازی رو بچه کریر هم زیاد استفاده نمیشه 

خب پس عزیزم اونموقع هوا خوبه به نظر من چون فقط ضروری میخوای خرید کنی نه قنداق بخر نه کریر فقط یه پتو ...

عزیز ببین ابن پتو خوبه ؟

اینو دو سه سال پیش هنوز خبری از بارداریزنبود همینجوری از ی حراجی سبسمونی خریدم واسه دل خودم

الان نمیدونم همین خوبه ؟ یا بد میشه چون جنسش نازکه 

از لحاظ،طرح و رنگ منظورمه

یا برم از این حبابی جدیدا بخرم 

میشه نظرتو بگی لطفا

ببخشید من خواهر ندارم ازش کمک بگیرم برام خواهری کن راهنمایم کن لطفا🙏