ی مدت دوست داشتیم همو بعدش ک ایشون رفت تو نظام رید ب همه چی انگار شد یکی دیگه
بهم خورد؟ نظامیا اگه بهشون بفهمن دوست دختر دارن اخراجشون میکنن ولی خب میتونستی بیشتر از دوست دختر باشی واسش مثلا نامزدی چیزی....فرق حقوق هاشونو نمیدونم ولی نظامی های عادی حقوقشون پایینه حتی مقام بالاهاشون
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خداروشکر ک ب ماهیت اصلیش پی بردم خداهرچی بخاد همونه
تورو نمیدونم ولی من خودم اصلاااا با یه نظامی ازدواج نخواهم کرد من آینده تضمین شده و راحتی میخوام و یه آدم خیلی تحصیل کرده نه کسی که نصف روز اعصابش درگیر مشکلات و دعوا هاست و جاهای خطرناکه البته نظامی میشناسم ماهه ولی من نمیخوام
آره همیشه میگه من ب تو اعتماد دارم ولی ی چیزایی و میبینم ک تو نمیبینی. ولی من و قانع نمیکنه دلیلش
ما هم سرهنگ داریم همینه...اجازه نمیده پسری به دخترش نگاه کنه یا شب خونه کسی بمونه آدم خیلی تیزیه حس بویایی و دقتش به حرکات و حرفا و نگاه های زیر چشمی کلا خیلی خیلی جالبه