2789
ی مدت دوست داشتیم همو بعدش ک ایشون رفت تو نظام رید ب همه چی انگار شد یکی دیگه

بهم خورد؟ نظامیا اگه بهشون بفهمن دوست دختر دارن اخراجشون میکنن ولی خب میتونستی بیشتر از دوست دختر باشی واسش مثلا نامزدی چیزی....فرق حقوق هاشونو نمیدونم ولی نظامی های عادی حقوقشون پایینه حتی مقام بالاهاشون 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهم خورد؟ نظامیا اگه بهشون بفهمن دوست دختر دارن اخراجشون میکنن ولی خب میتونستی بیشتر از دوست دختر با ...

پسری ک ادمو بخاد همه جوره هست،این نمیدونم یهو چرا انقد تغییر کرد...حتی یباربهم گفت خواستگار داشتی برو  

پسری ک ادمو بخاد همه جوره هست،این نمیدونم یهو چرا انقد تغییر کرد...حتی یباربهم گفت خواستگار داشتی بر ...

یعنی قشنگ ردت کرد 💩💩💩 واسش😅😅😅...ولش کن بابا فکر کرده کی شده کارشون خیلی خطرناکه اینا یگان ویژه به چه درد میخوره 

خداروشکر ک ب ماهیت اصلیش پی بردم خداهرچی بخاد همونه

تورو نمیدونم ولی من خودم اصلاااا با یه نظامی ازدواج نخواهم کرد من آینده تضمین شده و راحتی میخوام و یه آدم خیلی تحصیل کرده نه کسی که نصف روز اعصابش درگیر مشکلات و دعوا هاست و جاهای خطرناکه البته نظامی میشناسم ماهه ولی من نمیخوام 

آره همیشه میگه من ب تو اعتماد دارم ولی ی چیزایی و میبینم ک تو نمیبینی. ولی من و قانع نمیکنه دلیلش

ما هم سرهنگ داریم همینه...اجازه نمیده پسری به دخترش نگاه کنه یا شب خونه کسی بمونه آدم خیلی تیزیه حس بویایی و دقتش به حرکات و حرفا و نگاه های زیر چشمی کلا خیلی خیلی جالبه