2777
2789
کلا ازت چیزی ببینه پای نفر سومی و باز میکنه حالا چ ربطی ب مامانم داش رفته ب اون گفته

خیلی ببخشید اما مادرت باید عاقل باشه و بهش تذکر بده نه اینکه بیاد جلو مادرشوهرت اون حرفو بزنه 

مادرت هم خیلی مقصره

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من انسانیت نشون میدم هی میگم میفهمن ولی مثل اینکه اصلااااااا نمیفهمن و بیشتر اذیت میکنن...

تنها راهش همینه 

مثل خودش باش دو دفعه بزن تو دهنش تا بفهمه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
چجوری حساب میاد دستش یعنی دیگه کنایه نمیزنه؟میترسه ؟

مقابله ب مثل کن 

وقتی ببینه داری تو زندگیش دخالت میکنی بهش کنایه میزنی مسخرش میکنی شاید بفهمه که دیگه نباید حرف الکی بزنه 

اگه م جواب نداد رابطه رو کم کن و بی محلش کن

تنها راهش همینه  مثل خودش باش دو دفعه بزن تو دهنش تا بفهمه

راست میگی من‌میگم هر دفه انسانیت منو میبینه یاد میگیره دست از کارش بر میداره بعد میبینم نه مث که شیر تر میشه 

مقابله ب مثل کن  وقتی ببینه داری تو زندگیش دخالت میکنی بهش کنایه میزنی مسخرش میکنی شاید بفهمه ...

هر وقت میگم چرا اینکار زشتو کردین میگه اوففففففف چقد  گله کردی نمیگه که هر گله من فقط ابراز ناراحتی من در برابر هر کار زشته خودشه

هر وقت میگم چرا اینکار زشتو کردین میگه اوففففففف چقد  گله کردی نمیگه که هر گله من فقط الراز نار ...

گله نکن همین کارهاشو سرش در بیار 

من یه خاله دارم خیلی هم از من بزرگتره اما مثل سگ پاچه گیر بهم گیر میداد کنایه میزد  قیافه و اندامم رو مسخره میکرد و...

منم مثل خودش شدم تو جمع هر حرفی میزد ضایعش میکردم 

از قیافش ایراد می گرفتم در قالب شوخی

کاری بهش کردم که الان جرئت نداره بیاد سمتم چون میدونه دهن کوبش میکنم 

فقط باید مثل خودشون بشی 

اوکی ازین ب بعد مث خودشون مداخله میکنم حالشون بیاد سر جاش اونا گله کنن بعدم من بشون بگم چقد بی جنبه ...

دقیقا باید همین کارو بکنی 

کنایه هاتو با خنده و شوخی بگو تا بدتر بسوزه

من یه خاله دارم خیلی هم از من بزرگتره اما مثل سگ پاچه گیر بهم گیر میداد کنایه میزد  قیافه و اند ...

تو اجتماعم همینه نه؟مثلا اونی که بدتره خ اهانش بیشتره تا اون ک سرش تو کار خودشه ..درست میگم؟