2777
2789
تو اجتماعم همینه نه؟مثلا اونی که بدتره خ اهانش بیشتره تا اون ک سرش تو کار خودشه ..درست میگم؟

نه تو اجتماع همچین آدمایی بنظرم خیلی بی شخصیتن 

بارها دیدم که دیگران گفتن (راجب خاله م) که چقد بیشعوره یا بی شخصیته 

کسی که سرش ب کار خودشه و اجازه هم نمیده کسی بهش زور بگه یا توهین کنه خیلی بهتره 

یه شخص باشعور و ادبه که فهمیده رفتار درست چیه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چجوری اجازه ندی؟منظورت با مقابله ب مثله؟

کسی حرفی زد توهینی کرد جوابشو بدی 

اجازه دخالت ندی 

راجب افکارت باهاشون صحبت نکنی باهاشون صمیمی نشی 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
عالی ..بابا دختر تو چه مغز متفکری قدر خودتو زیاد بدون بخدا عشقی

هندونه نده زیر بغلم🤣🤣

اینا تجربه شخصی خودم بود چون آدم خیلی سرد و بی تفاوتیم با هیچکس هم صمیمی نمیشم باعث شده کسی ب خودش اجازه دخالت نده 

دقیقا از افکارم نباید حرف بزنم چون تقلید و حسادت میکنن ب وفووور دیدم

اصلا اگه حرف بزنی ب خودشون اجازه انتقاد میدن 

از تفکرت از هدفت ایراد میگیرن 

هندونه نده زیر بغلم🤣🤣 اینا تجربه شخصی خودم بود چون آدم خیلی سرد و بی تفاوتیم با هیچکس هم صمیمی نم ...

بخدا هندونه نیس ...میدونی نتیجه گیریت خوبه اینکه تو تونستی ب ی نتیجه درس برسی ولی من خودم نتونستم راهمو پیدا کنم تو همون موقعیت

بخدا ندونه نیس ...میدونی نتیجه گیریت خوبه اینکه تو تونستی ب ی نتیجه درس برسی ولی من خودم نتونستم راه ...

چون شخصیتت اینجوری نیست 

فکر کنم خونگرمی و برونگرا صمیمیت رو دوس داری

خوب فقط اینکه تنها نمیشه ادم؟

من از تنها بودن لذت میبرم هیچ دوستی ندارم 

شما میتونی با دیگران در ارتباط باشی اما تعادل رو حفظ کنی زیادی صمیمی نشی و رو ندی 

یه رابطه عادی

نه اتفاقا درونگرام ولی از تنهایی میترسم

والا تنهایی بهتر از داشتن همچین خواهریه 

از طرفی شوهر و بچت رو داری مهم وجود این دو نفر

من از تنها بودن لذت میبرم هیچ دوستی ندارم  شما میتونی با دیگران در ارتباط باشی اما تعادل رو حف ...

اخه من اینجوری بودم بعد مشت سرم همش میگن خودشو میگیره و همش پشت سرم حرفه و منو قاطی نمیکنن با خودشون