2777
2789
پسرعمه مامانم حالش بد میشه زنش هول کرده بوده زنگ میزنه ب برادرشوهرش میان میبرنش بیمارستان  این ...

چقد بعضیا عوصین ...خدا جای حق نشسته درد و مکافات برای همه هست باشه ک خودشون تجربه کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بعضیا عوصین ...خدا جای حق نشسته درد و مکافات برای همه هست باشه ک خودشون تجربه کنن

خواهری که توی همچین شرایطی زخم زبون میزنه و درک نمیکنه واقعا خواهر نیست ازش فاصله بگیر تا روانت در آرامش باشه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
نتونستم جوابشو بدم😔کلی مامانمم پر کرده بود..کاری ک نمیکنن زخمتم میزنن

هیچوقت سکوت نکن در برابر همچین آدمایی 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
هیچوقت سکوت نکن در برابر همچین آدمایی 

نمدونم چرا همون لحظه نمتونم بعد مث الان تا این موقه بیدار میمونم و حرص میخورم بهش چیزی بگم صداشو بالا میندازه جیغ ویق میکنه

نمدونم چرا همون لحظه نمتونم بعد مث الان تا این موقه بیدار میمونم و حرص میخورم بهش چیزی بگم صداشو بال ...

مثل خودش باش و حتی بدتر سکوت کنی بدتر میکنه و بیشتر دخالت میکنه

وقتی برادرت مشکلی با این قضیه نداره ب مادر و خواهرت اجازه دخالت نده 

مثل خودش باش و حتی بدتر سکوت کنی بدتر میکنه و بیشتر دخالت میکنه وقتی برادرت مشکلی با این قضیه نداره ...

ببین من خیلی اهل رعایت کردنم تو هر زمینه ای ک بگی ..بعد وقتی بهم بی احترامی میکنن بهشون حرفی میزنم میگن تو حساسی فلان و مسخرم میکنن و از اخلاقم سواستفاده میکنن تو رو خدا بگو چجوری باشم با اینا اصلا هیچی حالیشون نی

ببین من خیلی اهل رعایت کردنم تو هر زمینه ای ک بگی ..بعد وقتی بهم بی احترامی میکنن بهشون حرفی میزنم م ...

دوس نداری دیگران ازت ناراحت بشن؟ 

مدام میخوای ازت راضی باشن؟ 

دوس نداری دیگران ازت ناراحت بشن؟  مدام میخوای ازت راضی باشن؟

اصلا دخالت تو کار هیچکس نمیکنم و سعی میکنم ب حرف و عقاید هر کی احترام بزارم و اونی ک هس و بپذیرم ولی اونا نههههههه پاتو کج بزاری نیش میزنن بهت

فردا میخام جوابشو بدم ..چی بگم ب نظرت؟

بگو تو مسئله ای که بهت مربوط نمیشه دخالت نکن 

هروقت شوهرت افتاد و نیاز داشت بره بیمارستان زنگ بزن اورژانس مزاحم داداش نشو

اصلا دخالت تو کار هیچکس نمیکنم و سعی میکنم ب حرف و عقاید هر کی احترام بزارم و اونی ک هس و بپذیرم ولی ...

باهرکسی باید مثل خودش بشی 

کنایه میزنه کنایه بزن 

مسخره کن 

دخالت کن 

جوابشو بده 

وقتی مثل خودش رفتار کنی حساب کار میاد دستش 

سکوت که میکنی یعنی داری میگی  بیشتر دخالت کن بیشتر کنایه بزن 

بگو تو مسئله ای که بهت مربوط نمیشه دخالت نکن  هروقت شوهرت افتاد و نیاز داشت بره بیمارستان زنگ ...

کلا ازت چیزی ببینه پای نفر سومی و باز میکنه حالا چ ربطی ب مامانم داش رفته ب اون گفته

باهرکسی باید مثل خودش بشی  کنایه میزنه کنایه بزن  مسخره کن  دخالت کن  جوابشو ...

دقیقا من انسانیت نشون میدم هی میگم میفهمن ولی مثل اینکه اصلااااااا نمیفهمن و بیشتر اذیت میکنن...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792