2777
2789
ولش کن بابا اهمیت نده حتما از اوناس که فکر نمیکنه و حرف نمیزنه  خوب کردی زنگ زدی

از بس حرص خوردم خابم نمیبره ..کلی مامانمو پر کرده حالا مامانم اکمده جلو مادرشوهرم میگه باید ز میزدی اورژانس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس حرص خوردم خابم نمیبره ..کلی مامانمو پر کرده حالا مامانم اکمده جلو مادرشوهرم میگه باید ز میزدی ...

حرص نخور ارزش ندارن 

ب مادرت بگو برادرمه دلم خواسته زنگ بزنم خونواده واسه این روزها هم هست 

از طرفی آدم اون لحظه ب حدی هول میکنه که واقعا عقلش نمیرسه زنگ بزنه اورژانس 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
اگه شوهرت غریبه پس کار خوبی کردی زنگ زدی به داداشت .به خواهرتم ربطی ندارند.بگو اگه شوهرت مریض شد تو ...

اینقد حرصصصصصص دارم میخورم ..فک کن شوهرم بیهوش رو زمین خون از دماغ و دهنش میزنه من با بچه کوچیک میخاستم چی کا کنم 

حرص نخور ارزش ندارن  ب مادرت بگو برادرمه دلم خواسته زنگ بزنم خونواده واسه این روزها هم هست&nbs ...

اصلا اورژانس ز میزدم باید میبردش منم همراهش میرفتم بچرو چی کا میکردم بازم باید یکی میومد

پسرعمه مامانم حالش بد میشه زنش هول کرده بوده زنگ میزنه ب برادرشوهرش میان میبرنش بیمارستان 

این جاری عوضیش  الم شنگه راه انداخته بود که تو غلط کردی زنگ زدی شوهر من و کلی حرف زشت

میخوام بگم آدم بیشعور زیاده حالا میخواد جاری باشه یا خواهر بالاخره هرجوری شده بی عقلی خودشونو با حرف ثابت میکنن فقط باید جواب داد و بعدشم بی محلی 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
اصلا اورژانس ز میزدم باید میبردش منم همراهش میرفتم بچرو چی کا میکردم بازم باید یکی میومد

ب خواهرت خیلی راحت بگو ب توچه تو لازم نکرده نظر بدی برادرمه دلم خواسته زنگ بزنم